شناسه : ۵۳۷۶۵۵ - یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۱۴
طرز تهیه دمپختک با خاگینه
این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.
وب سایت روزیاتو: این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.
مواد لازم (4 نفر)- 3 عدد تخم مرغ درشت
- 250 گرم گوشت با چربی زیاد
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 5 پیمانه برنج پخته شده
- نمک و فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
طرز تهیه- تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.
- گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.
- روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
- گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.
- پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. 2 تا 5 دقیقه هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.
- در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.
- این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.