وب سایت آشپزباشی: پختن املتی با بافت نرم و اسفنجی از اونی که فکر می کنید خیلی راحتتر و سریعتره. میتونید اون رو با هر سبزی و مواد دیگهای که دوست دارید پر کنید.
مواد لازم:
- روغن زیتون 2 قاشق چای خوری
- پیاز 1/4 عدد
- فلفل دلمه ای 1/4 عدد کوچک
- ژامبون 60 گرم
- تخم مرغ 2 عدد بزرگ
- نمک نوک انگشت
آماده کردن مواد برای تهیه املت فلفل و ژامبون:
1. پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
2. قسمتای اضافی فلفل دلمهای رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.
3. ژامبون رو هم خرد کنید.
طرز تهیه:
- در ماهیتابه کوچکی روی حرارت متوسط، 1 قاشق چای خوری روغن زیتون گرم کنید و پیاز و فلفل دلمه ای رو برای حدود 2 تا 3 دقیقه تا پیاز نیمه شفاف بشه، در اون تفت بدین. ژامبون رو اضافه کنید و مواد رو برای 3 تا 5 دقیقه دیگه تا قهوهای بشن بپزید.
- در کاسه کوچکی، تخممرغها و نمک رو با چنگال بزنید تا کف کنه. ماهیتابه کوچکی رو روی حرارت متوسط گرم کنید. 1 قاشق چای خوری دیگه روغن زیتون رو در اون بریزید و در ماهیتابه پخش کنید. ترکیب تخممرغ رو در اون بریزید. بذارید تا املت کمی ببنده.
- بعد با لیسک تخممرغ پخته رو به سمت مرکز ماهیتابه بیارید و ماهیتابه رو تکون بدید تا تخممرغ خام جای اون رو بگیره و بپزه. این کار رو چند بار دیگه و برای حدود 1 تا 2 دقیقه تکرار کنید تا تخممرغ کاملا ببنده و بپزه.
- ترکیب فلفل و ژامبون رو روی نیمی از املت بریزید و نیمه دیگه املت رو روی اون برگردونید. املت رو در بشقاب گرمی بذارید و میل کنید.