سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این صبحانه سرشار از پروتئین و ویتامین است و میتوانید روز خود را با یک وعده غذای مفید آغاز کنید.
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم
170 گرم اسفناج ریز
دو عدد سیب سبز خرد شده
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک قاشق غذاخوری عسل
8 عدد تخم مرغ
110 گرک پنیر بلوچیز
طرز تهیه
1. اسفناجها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.
2. در یک تابه بزرگ، سیبها را به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت سه تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سرکه بالزامیک و عسل را اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد. آنها را روی اسفناج داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
3. در همان تابه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و تخم مرغها را نیمرو کنید. نیمی از بلوچیز را روی آنها بریزید و 1/8 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بپاشید. حرارت را کم کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید تا تخم مرغها پخته شوند. دو دقیقه در تابه را بگذارید تا سفیدهها خودشان را بگیرند. آنها را روی اسفناجها بگذارید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 412
چربی: 28 گرم
کلسترول: 444 میلی گرم
کربوهیدرات: 21 گرم
فیبر: 3 گرم
پروتئین: 20 گرم
سدیم: 686 میلی گرم
پتاسیم: 317 میلی گرم
کلسیم: 242 میلی گرم
آهن: 3 میلی گرم