حمص یک غذای ساده و درعین حال خوشمزه و مقوی است که در خاورمیانه محبوبیت زیادی دارد. گفته میشود که منشا این غذا مصری و یا لبنانی است. اگر سبک غذا میخورید، حمص میتواند برای شما یک وعده غذایی باشد و درغیر این صورت، میتوانید به عنوان پیش غذا، آن را روی میز قرار دهید.
تکههای نان پیتا میتوانند مکمل ایده آلی برای همراهی حمص شما باشند.
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم:
یک حبه سیر
550 گرم نخود پخته شده (همراه با آب)
4 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری ارده کنجد
1 حبه سیر خرد شده
یک قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
سیر را با خردکن خرد کنید. سپس نخود پخته شده را در داخل خردکن بریزید. در ادامه آب لیمو، ارده، سیر خرد شده و نمک را داخل خردکن ریخته و آنقدر با دستگاه، مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و به شکل کرم سفتی در بیاید.
مواد داخل خردکن را در یک کاسه متوسط بریزید و رویش فلفل سیاه و روغن زیتون بریزید. حمص شما آماده سرو است. شما میتوانید آن را با تکههای خرد شده وسرخ شده نان پیتا سرو کنید. حمص را میتوانید به عنوان پیش غذا روی میز غذایتان بگذارید.