ماهان شبکه ایرانیان

خورشت آغوز مسما گیلان

خورشت آغوز مسما ( فسنجان با گوشت مرغابی یا اردک) یکی از غذاهای محلی و بسیار معروف در استان زیبای مازندران است

خورشت آغوز مسما ( فسنجان با گوشت مرغابی یا اردک) یکی از غذاهای محلی و بسیار معروف در استان زیبای مازندران است. این غذا به خاطر وجود گوشت اردک، گردو و رب انار سرشار از ویتامین بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. گفتنی است که گوشت اردک منبعی غنی و عالی از فسفر، آهن، روی، نیاسین و ویتامین‌های B 6 و B 12 می‌باشد. درصد فسفر، منگنز و روی نیز در گردو بالا بوده و میزان سدیم ( نمک) آن کم است. از این‌ها گذشته، رب انار هم خالی از خاصیت نیست. این ماده غذایی ترش و خوشمزه، کلسترول بد خون را از بین برده و رفع کننده برفک و جوش صورت نیز می‌باشد. پس مشاهده می‌کنید که خوردن این غذا چقدر برای شما مفید است. در این مقاله، دستور کامل طبخ این خورشت فوق‌العاده را برای شما عزیزان بیان می‌کنم.
مواد اولیه:
گردو: 200 گرم.
پیاز سرخ‌کرده: 75 گرم.
رب انار: 50 گرم.
شکر: 75 گرم.
آب: 2 لیتر.
دانه ساییده شده انار: 100 گرم.
گوشت اردک: 600 گرم.
نمک، زردچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم.
در ابتدای کار، پیاز را تا حد طلایی شدن سرخ کنید. سپس، گوشت اردک را اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب سرخ شود. در مرحله بعد، 2 لیتر آب را داخل غذا ریخته و بعد از این که جوش آمد، پودر گردو و دانه های ساییده شده انار خشک را به مواد بیفزایید. بعد، شکر، زردچوبه، نمک و رب انار را در ظرفی کاملاٌ با یکدیگر مخلوط کرده و داخل خورشت بریزید. پس از گذشت حدود 2 ساعت، آغوز مسمای خوشمزه را به همراه نان یا برنج و البته ترشی‌های محلی خطه گیلان میل کنید. نوش جان.

خورشت آغوز مسما گیلان

خورشت آغوز مسما گیلان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان