ماهان شبکه ایرانیان

مسقطی شیراز

در مرحله اول از طرز تهیه مسقطی شیراز نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل کنید. سپس، آن را از صافی رد کرده و با نصف پیمانه روغن مایع و ۲ پیمانه شکر و باقی مانده آب مخلوط می‌کنیم

در مرحله اول از طرز تهیه مسقطی شیراز نشاسته را در 2 پیمانه آب سرد حل کنید. سپس، آن را از صافی رد کرده و با نصف پیمانه روغن مایع و 2 پیمانه شکر و باقی مانده آب مخلوط می‌کنیم. مواد را بر روی حرارت قرار داده تا بجوشد. بعد، نشاسته را به مخلوط در حال جوشیدن اضافه کنید. توجه داشته باشید که مایع این شیرینی تا زمانی که به غلظت مورد نظر ( به سفتی فرنی) برسد باید جوشیده و مرتب هم زده شود. در مرحله بعد، شعله را کم کرده و 2 ساعت مهلت می‌دهیم تا مواد با حرارت ملایم بجوشد. در طی این زمان، هر چند دقیقه یک‌بار مخلوط را به‌وسیله قاشق چوبی بهم بزنید. سپس، دانه‌های هل را به مواد افزوده و 2 ساعت دیگر بگذارید تا جوش بزند. بعد از این مدت، بادام، خلال پسته و زعفران آب کرده را به مایع شیرینی بیفزایید. بیست دقیقه پیش از اتمام کار، گلاب را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد شیرینی خوب جا بیفتد. تا زمانی که سفت شده و از ظرف جدا شود. سپس، مایع را در ظرفی چرب شده و مناسب ریخته و پهنش می‌کنیم. اجازه می‌دهیم تا مسقطی ما کاملاٌ خنک شود. بعد از سرد شدن کامل شیرینی، آن را با چاقو به شکل دلخواه درمی‌آوریم.

مواد اولیه:
هل: به مقدار لازم.
نشاسته: 2/1 پیمانه.
آب: 5/7 پیمانه.
شکر: 3 پیمانه.
روغن مایع: نصف پیمانه.
خلال بادام و پسته: به مقدار لازم.
گلاب: 4 قاشق غذاخوری.
دستورالعمل:
شهر زیبای شیراز را همه با آثار و جاذبه‌های تاریخی‌اش مانند سعدیه، حافظیه، باغ زیبا و رؤیایی ارم و بقایای تخت‌جمشید می‌شناسند. اما غذاها و شیرینی‌های سنتی این خطه نیز در نوع خود خاص و فوق‌العاده بوده و یکی از عوامل جذب میلیون‌ها گردشگر به این شهر می‌باشند. فالوده شیرازی، مسقطی، کلوچه، نان یوخه (کاک) و نان مشت فارس جزء شیرینی‌های بی‌نظیر و بسیار خوشمزه این منطقه به شمار می‌روند. عطروطعم عالی این خوراکی‌ها انسان را حداقل به یک بار امتحان کردن آن‌ها وسوسه می‌کند. یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین این شیرینی ها مسقطی شیراز می‌باشد. یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌های محلی شیراز مسقطی است. شیرینی که طرفداران بسیاری در میان ایرانیان داشته و علاوه بر شیراز در شهرهایی همچون سیرجان، لار، گراش و بندرعباس نیز طبخ می‌شود. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که نحوه پخت و طعم هر کدام از این مسقطی‌ها با یکدیگر فرق دارد. در این مطلب، نحوه طبخ مسقطی شیراز را برای شما عزیزان بیان کردیم. باشد که با یک بار تهیه آن از مشتری‌های دائم این شیرینی خوشمزه شوید.

مسقطی شیراز

مسقطی شیراز

مسقطی شیراز

مسقطی شیراز

مسقطی شیراز

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان