به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی عصر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه استاندار ایلام گفت: امروز روز جابجایی مدیران ارشد از استان چهار محال بختیاری به ایلام و از ایلام به استانی دیگر خواهد بود.
وی با بیان اینکه مروارید چهار سال به هماستانیهای خودش خدمت کرد ادامه داد: آثار فعالیتهای مروارید در تاریخ ایلام خواهد ماند.
رحمانی فضلی با یادآوری اینکه مروارید را انسانی صادق، متخلق، دلسوز و زحمتکش دیدم، یادآور شد: در وزارت کشور از تجربههای ایشان استفاده خواهد شد.
وزیر کشور ادامه داد: آقای سلیمانی از نیروهای خوب و پرتلاش و اهل هماهنگی و تعامل است و موفق بودهاند.
رحمانی فضلی یادآور شد: در اوج تحریمها و مشکلات تورم، دولت در بحث برجام و تنشزدایی موفق عمل کرد و در منطقه نیز موفق و در داخل کشور نیز تاثیرگذار بود.
وی با تاکید بر اینکه استاندار جدید باید سیاستهای دولت را پیگیری کنند و توسعه استان را مدنظر داشته باشند، گفت: به همه مردم ایران میگویم استان ایلام در ده سال آینده در مسیر پرشتاب قرار خواهد گرفت.
لزوم استفاده از ظرفیت های استان ایلام
وزیر کشور با تاکید بر اینکه نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع پایین دستی در ایلام حرف اول را خواهد زد، بیان کرد: استان ایلام در بین استان های برتر کشور قرار خواهد گرفت و در چهار سال گذشته این استان رشد بیشتری به نسبت میانگین کشوری داشته است.
رحمانی فضلی ادامه داد: ایلام یکی از استانهایی است که از بالاترین سطح مشارکتهای سیاسی و اجتماعی برخوردار است، استاندار جدید ایلام باید در امتداد اقدامات مروارید حرکت کند.
وی با تاکید بر اینکه رقابتهای مخرب را جایگزین تعامل نکنیم، گفت: محور همکاریها قانون است و با عقلانیت و تفکر و آزادی در چهارچوب قانون کارها را پیش ببریم.
بودجه های دولتی مشکلات کشور را حل نمی کنند
رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه هر سه ماه یک بار بر اساس شاخصها استانداران را ارزیابی می شوند، بیان کرد: محور اصلی در تمام فعالیتها استفاده از ظرفیت و توان مردم است.
وی تصریح کرد: باید سالیانه یک میلیون و 300 هزار نفر وارد بازار کار شوند و با بودجه های دولتی امکان پذیر نیست لذا باید استانداران مستقلا به دنبال جذب سرمایهگذار باشند.
وی با اشاره به اینکه استاندار باید محور هماهنگی و تعامل باشد، افزود: مسائل حاشیه ای نباید جایگزین برنامه های وحدت آفرین باشد.
رحمانی فضلی تصریح کرد: از فکر و اندیشه ها در راستای توسعه استان با راهبرد تعامل، استفاده های لازم برده شود، کسانی باید به عنوان مدیر انتخاب شوند که برنامه های دولت تدبیر و امید را پیگیری کنند.
برای ما اصولگرا و اصلاح طلب و مستقل معنایی ندارد
وی با اشاره به اینکه مدیران با شرط قبولی برنامه های دولت مسئولیت را قبول کنند، افزود: برای ما اصولگرا و اصلاح طلب و مستقل معنایی ندارد و این چتر اعتدال را استاندار جدید ایلام در فضای استان باید بگستراند.
وی افزود: استفاده از ظرفیت و توان مردم اولویتی اساسی است و باید مورد توجه قرار گیرد.
وزیر کشور با اشاره به اینکه هرچند برخلاف تمام قواعد بین المللی آمریکا می خواهد تعهدات را برهم بزند منتها ما باید با رعایت سیاست های برون نگری و توجه به اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم، گفت: استفاده از ظرفیت و توان مردم با توجه به سفارشات مقام معظم رهبری مد نظر ما هست و باید در استفاده از پتانسیل مردمی دقت کنیم.
وی بیان داشت: ما الان در صحنه جنگ و جهاد اقتصادی هستیم و امیدواریم ایلام همانند دوران دفاع مقدس در صف اول مبارزه باشد.
رژیم صهیونیستی آشکارا حامی به هم زدن مرزهای منطقه است
رحمانی فضلی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: در منطقه ای قرار داریم که رژیم صهیونیستی آشکارا حامی به هم زدن مرزهای منطقه است، آنها بعد از جنگ ٨ ساله و تحریم های فراوان و ایجاد طالبان و القاعده و داعش و خون ریزی و جنگ در منطقه که تمدن و اخلاق و زندگی مردم را از بین بردند شکست خوردند و دنبال توطئه های جدید هستند و آن هم توطئه برهم زدن مرزهای منطقه است ولی قطعا نخواهند توانست این توطئه را پیش ببرند چون اراده مردم منطقه امروز با شناختی که هم از آمریکا و رژیم صهیونیستی دارند و هم از جریان های انحرافی و غلط دارند حتما به دنبال راه صحیح خواهند رفت همان راهی که ایران اسلامی دارد برای آنها با حمایت مردم ترسیم می کند.