ماهان شبکه ایرانیان

پودینگ نان و آلو یک صبحانه ترش و خوشمزه

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی نان‌ها بریزید و آن‌ها را خرد کنید. نیمی از نان‌ها را داخل ظرف بچینید. در یک کاسه بزرگ، آلو و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. آلبالوی خشک را روی آن‌ها بریزید و دوباره یک لایه دیگر نان روی آن‌ها بچینید.

سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این صبحانه ترش و خوشمزه با آلو، آلبالو و نان تست تهیه می‌شود و ترد و برشته است.

تعداد: 8 تا 10 نفر
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان سرد شدن: 30 دقیقه

پودینگ نان و آلو

 

مواد لازم

3 قاشق غذاخوری کره
9 عدد نان تست
3 تا 4 عدد آلو پوست کنده خرد شده
دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
نصف پیمانه آلبالو خشک
6 عدد تخم مرغ همزده
3 پیمانه شیر
1/3 پیمانه شکر
گردوی بوداده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی نان‌ها بریزید و آن‌ها را خرد کنید. نیمی از نان‌ها را داخل ظرف بچینید. در یک کاسه بزرگ، آلو و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. آلبالوی خشک را روی آن‌ها بریزید و دوباره یک لایه دیگر نان روی آن‌ها بچینید.

2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را روی نان‌ها بریزید و به مدت 45 تا 50 دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا برشته شوند. پیش از سرو اجازه دهید 30 دقیقه خنک شوند.

3. در صورت تمایل، روی آن‌ها گردوی خرد شده و بوداده و پودر قند بریزید و سرو کنید.


ارزش غذایی

کالری: 341
چربی: 11 گرم
کلسترول: 158 میلی گرم
کربوهیدرات: 49 گرم
فیبر: 4 گرم
پروتئین: 14 گرم
سدیم: 329 میلی گرم
پتاسیم: 312 میلی گرم
کلسیم: 182 میلی گرم
آهن: 2 میلی گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان