ماهان شبکه ایرانیان

مرغ پارمزانی با پنه بروکلی

مرغ پارمزانی گریل‌شده در کنار پاستا و بروکلی، هم خیلی سریع آماده میشه و هم از غذاهای حاضری سالم‌تره.

 وب سایت اشپزباشی: مرغ پارمزانی گریل‌شده در کنار پاستا و بروکلی، هم خیلی سریع آماده میشه و هم از غذاهای حاضری سالم‌تره.
 
 مواد لازم:
 
  •     تخم مرغ 2 عدد بزرگ
  •     پنیر پارمزان 3/4 پیمانه
  •     آرد سوخاری 1/2 پیمانه
  •     فیله مرغ 680 گرم
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     سس گوجه یک و سه چهارم پیمانه
  •     پنیر موتزارلا 120 گرم
  •     پاستا پنه 230 گرم
  •     کلم بروکلی 280 گرم
  •     روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری

مرغ پارمزانی با پنه بروکلی 
 
آماده کردن مواد برای تهیه مرغ پارمزانی با پنه بروکلی:

1- پنیر پارمزان و موتزارلا رو جداگانه رنده کنید.
2- کلم بروکلی رو به قسمت‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

طرز تهیه:

  1. قابلمه بزرگی از آب نمک رو بجوشونید. گریل فر رو روشن کنید.
  2. در کاسه‌ای، تخم‌مرغ‌ها رو با چنگال کمی بزنید. در کاسه دیگه‌ای بیشتر پنیر پارمزان رنده شده و آرد سوخاری رو با هم ترکیب کنید. به فیله‌‌های مرغ کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
  3. فیله‌های مرغ رو در تخم‌مرغ و بعد در ترکیب پنیر پارمزان بزنید. اون‌ها رو در سینی فر بچینید و برای 2 تا 4 دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن گریل کنید.
  4. از قبل فر رو با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. 1 پیمانه از سس گوجه رو در کف قالب 23 در 33 سانتی‌متری بریزید. تکه های مرغ رو در اون بذارید. بقیه سس گوجه و پنیر موتزارلای رنده شده رو روی مرغ ها بریزید. اون‌ها رو برای 15 تا 20 دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بپزید.
  5. در این میان، پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی اون در آب جوش در حدی که زیر دندان بیاد بپزید. در 30 ثانیه پایانی پخت، کلم بروکلی‌ها رو اضافه کنید. نصف پیمانه از آب پاستا رو بردارید، بعد پاستا و کلم بروکلی رو آبکش کنید و به قابلمه برگردونید.
  6. روغن زیتون و بقیه رنده پنیر پارمزان رو اضافه کنید. آب پاستا رو به تدریج اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید. مرغ رو به همراه پاستا پنه و بروکلی سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان