ماهان شبکه ایرانیان

سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا

سالادی آسون، تازه، خوشمزه و ترد که می تونید به جای غذای اصلی هم اون رو میل کنید.

وب سایت آشپزباشی: سالادی آسون، تازه، خوشمزه و ترد که می تونید به جای غذای اصلی هم اون رو میل کنید.
 
 مواد لازم:

  •     لوبیا سبز 450 گرم
  •     لیمو 1 عدد
  •     روغن زیتون یک و نیم قاشق چای خوری
  •     عسل 1 قاشق چای خوری
  •     نمک 1/3 قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
  •     برگ جعفری تازه 1/2 پیمانه
  •     پنیر فتا 120 گرم
  •     انجیر 6 عدد
  •     بادام 1/3 پیمانه
  •     شاهدانه 3 قاشق غذاخوری

 سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فت
 
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا:

  1.  لوبیا سبزها رو پاک کنید و تمیز بشویید. اون‌ها رو خرد کنید.
  2.  پوست لیمو رو رنده کنید و آب اون رو بگیرید. تقریبا یه یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو نیاز دارید.
  3.  برگ‌های جعفری رو خرد کنید.
  4.  پنیر رو به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید.
  5.  انجیرها رو به شکل و سایز دلخواهتون خرد کنید.
  6.  بادام رو خرد کنید و در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط برشته کنید.
  7.  در صورت تمایل می تونید پوست دانه‌های شاهدونه رو جدا کنید. اون ها رو با گوشت‌کوب و یا هر وسیله‌ دیگه‌ای بکوبید و بعد در ظرفی از آب بریزید. پوست اون‌ها روی آب شناور میشه و می تونید دانه‌ها رو جدا کنید.

طرز تهیه:

   1. ظرفی بزرگی رو از آب سرد و یخ پر کنید. قابلمه بزرگی از آب نمک رو بجوشونید. لوبیا سبزها رو برای 1 تا 2 دقیقه در آب جوش بپزید. اون‌ها رو آبکش کرده و فورا در ظرف آب و یخ بریزید. وقتی کاملا سرد شدند، اون‌ها رو از آب خارج کنید و بعد خشک کنید.

   2. در کاسه بزرگی، آبلیمو، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید. لوبیا سبزها رو در کاسه بریزید و مواد رو با هم ترکیب کنید.

   3. رنده پوست لیمو، جعفری خرد شده، پنیر فتا، انجیر، بادام برشته شده و شاهدانه رو هم به بقیه مواد اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به سالاد بزنید و اون رو سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان