ماهان شبکه ایرانیان

ناچوی استیک و سیب زمینی؛ غذای خوشمزه مکزیکی

ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.

وب سایت روزیاتو: ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.
 
مواد لازم

  •     2 عدد سیب زمینی
  •     450 گرم استیک
  •     4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     2 قاشق چایخوری پاپریکا
  •     1 پیمانه پنیر چدار
  •     نصف پیمانه پنیر موزارلا
  •     خامه ترش
  •     سالسا
  •     2 عدد پیازچه خرد شده

ناچوی استیک و سیب زمینی
 
طرز تهیه

  1. سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند.
  2.  سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 230 درجه سانتی گراد بپزید.
  3. استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت 3 دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید. سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد.
  4. پس از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید.
  5. در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید.
  6. آن را به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.
  7. در آخر، با خامه ترش، سالسا و پیازچه خرد شده سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان