شناسه : ۵۴۹۳۹۴ - دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۴۷
ناچوی استیک و سیب زمینی؛ غذای خوشمزه مکزیکی
ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.
وب سایت روزیاتو: ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.
مواد لازم- 2 عدد سیب زمینی
- 450 گرم استیک
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا
- 1 پیمانه پنیر چدار
- نصف پیمانه پنیر موزارلا
- خامه ترش
- سالسا
- 2 عدد پیازچه خرد شده
طرز تهیه- سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند.
- سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 230 درجه سانتی گراد بپزید.
- استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت 3 دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید. سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد.
- پس از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید.
- در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید.
- آن را به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.
- در آخر، با خامه ترش، سالسا و پیازچه خرد شده سرو کنید.