به گزارش "ورزش سه"، این ورزشگاه 45 هزار نفری فردا در شرایطی میزبان این دیدار خواهد بود که چند بازیکن ایرانی تجربه حضور در آن را دارند. علیرضا حقیقی، سردار آزمون و سعید عزت اللهی بازیکنانی هستند که سابقه بازی در کازان آرهنا را دارند.
به گفته مسئولان این استادیوم تاکنون نزدیک به 30 هزار بلیت برای بازی ایران و روسیه به فروش رفته و احتمالا 10 هزار بلیت دیگر نیز تا فردا به فروش خواهد رفت.
استادیوم شهر کازان که میزبان 6 بازی در جام جهانی نیز خواهد بود، امروز شرایط بسیار خوبی داشت و به نظر می رسد بازی فردای تیم ملی کشورمان در شرایط جوی متعادل و البته چمن استاندارد برگزار خواهد شد.
همچنین با نصب تابلوهایی که مربوط به بازی فردا بود، ورزشگاه کازان در حال و هوای این بازی قرار گرفت. لازم به ذکر است بازی دوستانه ایران و روسیه فردا از 19:30 آغاز خواهد شد.
