وب سایت آشپز باشی: در تهیه این بستنی خوشرنگ از هیچ رنگ خوراکی استفاده نشده و این رنگ زیبا تنها به دلیل استفاده از نعناع تازه است.
مواد لازم:
- نعناع 1 پیمانه
- شیر1 پیمانه
- خامه2 پیمانه
- تخم مرغ2 عدد بزرگ
- شکر 3/4 پیمانه
آماده کردن مواد برای تهیه بستنی نعناع:
1- برای اندازهگیری نعناع، برگهای نعناع رو با دست فشار بدین و پیمانه رو پر کنید.
2- با این مقدار مواد 3 پیمانه بستنی خواهید داشت.
طرز تهیه:
1. یک ظرف مناسب رو پر از آب خنک و یخ کنید.
2. نعناعها رو برای حدود 1 دقیقه در قابلمه کوچکی از آب جوش بپزید. اونها رو از آبجوش درآورده و در ظرف آب و یخ بندازید. وقتی خنک شدند، اونها رو از ظرف خارج کنید و آب اضافیشون رو بگیرید.
3. برگ های نعناع رو به همراه شیر در مخلوط کن بریزید و تا یکدست بشن مخلوط کنید. ترکیب رو به همراه خامه در قابلمه متوسطی روی حرارت متوسط بریزید و بذارید تا شروع به قل زدن کنه.
4. در این میان در کاسه متوسطی، تخممرغها رو با شکر بزنید. به تدریج یک سوم ترکیب خامه رو به ترکیب تخممرغ اضافه کنید و بعد اونها رو به قابله برگردونید.
5. مدام مواد رو با قاشق چوبی هم بزنید و برای حدود 8 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ بشه (مواد نباید قل بزنه).
6. ترکیب رو از صافی رد کنید و خوب فشار بدین تا تمام مایع اون جدا بشه. اون رو در ظرف مناسبی بریزید و در ظرف آب و یخ بذارید تا کاملا خنک بشه (هر از گاهی مواد رو هم بزنید).
7. هم می تونید ترکیب رو در بستنی ساز بریزید و طبق دستورالعملش بستنی رو آماده کنید، هم می تونید بستنی رو در چند نوبت در فریزر بذارید تا ببنده و بعد از فریزر دربیارید و هم بزنید. این کار رو چندین بار تکرار کنید تا بستنی کشدار بشه.