سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن پنکیک یکی از صبحانههای رایج بیشتر کشورهای دنیا به ویژه کشور آمریکا است. در این پست پنکیک با آرد گندم را آموزش دادهایم.
تعداد: 12 نفر
زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم
یک پیمانه آرد کامل
3/4 پیمانه آرد گندم
دو قاشق غذاخوری شکر
دو قاشق چایخوری بیکینگپودر
نصف قاشق چایخوری جوششیرین
1/4قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخممرغ همزده
5.1 پیمانه شیر
3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، آرد گندم، شکر، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، تخممرغها را با چنگال هم بزنید تا پف کنند. در صورت تمایل میوه خشک به دلخواه خود اضافه کنید.
2. کمی روغن کف تابه بمالید. 1/4 پیمانه از مواد را داخل تابه بریزید. روی حرارت متوسط هر طرف پنکیک را یک تا دو دقیقه بپزید تا طلایی شود. در صورت تمایل روی آن شربت بریزید و سرو کنید.
3. برای میوههای داخل پنکک میتوانید از انواع سیب تازه، موز، هلو یا گلابی خرد شده استفاده کنید. یا 1/4 پیمانه میوه خشک بریزید.
ارزش غذایی
کالری: 120
چربی: 4 گرم
کلسترول: 17 میلیگرم
کربوهیدرات: 17 گرم
فیبر: یک گرم
قند: 4 گرم
پروتئین: 4 گرم
سدیم: 200 میلیگرم
پتاسیم: 90 میلیگرم
کلسیم: 101 میلیگرم
آهن: 1 میلیگرم