ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: چیزاستیک در نان حلقه ای [تماشا کنید]

این غذا را با گوشت دنده که به صورت ورقه ای تهیه شده درست می کنند، اما می توانید گوشت را به صورت چرخ کرده تفت دهید تا در میان خمیر حالت فشرده تری هم داشته باشد. سس مخصوص این خوشمزه روز هم سس پنیر است اما با توجه به ذائقه خود می توانید از سس های دلخواه خود استفاده کنید.

خوشمزه روز: چیزاستیک در نان حلقه ای [تماشا کنید]

این غذا را با گوشت دنده که به صورت ورقه ای تهیه شده درست می کنند، اما می توانید گوشت را به صورت چرخ کرده تفت دهید تا در میان خمیر حالت فشرده تری هم داشته باشد. سس مخصوص این خوشمزه روز هم سس پنیر است اما با توجه به ذائقه خود می توانید از سس های دلخواه خود استفاده کنید.

مواد لازم

  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 450 گرم گوشت دنده ورقه ای یا چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز پوست کنده و خلالی شده
  • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز خلالی شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 2 بسته خمیر کروسان آماده
  • نمک و فلفل سیاه
  • 1 تخم مرغ + 1 قاشق غذاخوری آب
  • ادویه ایتالیایی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. در یک تابه متوسط، نیمی از کره را ریخته و گوشت چرخ کرده را درون آن بریزد و تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
  3. گوشت را از تابه خارج کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را به همراه پودر سیر بریزید و تفت دهید تا کاراملی شوند.
  4. یک قالب گرد پیتزا را با روغن چرب کنید. خمیرهای مثلثی کروسان را دور تا دور آن بچینید. برای اینکه بخش میانی به خوبی به صورت یک دایره خالی بماند می توانید از یک پیاله یا لیوان کمک بگیرید. آن را در وسط قالب گذاشته و خمیرها را در اطرافش به گونه ای بچینید که قاعده مثلث در وسط و نوک آن در بخش بیرونی باشد.
  5. در بخش میانی یک ردیف دیگر خمیر بچینید که مواد داخلی از حلقه نان بیرون نریزند.
  6. روی آن ها مخلوط گوشت را ریخته و سپس 10 اسلایس پنیر را روی گوشت ها قرار دهید.
  7. خمیرها را جمع کنید. تخم مرغ را هم زده و آب به آن اضافه کنید. سپس با قلم مو روی سطح خمیر بمالید. در آخر ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) بپاشید.
  8. حلقه نان را به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
  9. این چیزاستیک را با سس پنیر سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان