ماهان شبکه ایرانیان

آثار منتخب تماشاگران در روز اول جشنواره فیلم کوتاه اعلام شد

۵ فیلم منتخب از نگاه تماشاگران در اولین روز سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند.

آثار منتخب تماشاگران در روز اول جشنواره فیلم کوتاه اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، سه ‌شنبه 25 مهرماه و در اولین روز از برگزاری این دوره از جشنواره در پردیس گالری ملت، فیلمسازان و علاقه‌مندان فیلم کوتاه به تماشای فیلم‌های بخش‌های مختلف مسابقه ملی نشستند و با شرکت در «انتخاب بهترین فیلم از نگاه تماشاگران» به 5 فیلم زیر امتیاز بیشتری دادند.

5 فیلم منتخب تماشاگران در روز اول نمایش به ترتیب حروف الفبا :

«# ساعت چهار» به کارگردانی عاطفه محرابی

«حیوان» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک

«سَس» به کارگردانی اَرتوران نجفی

«شب تولد» به کارگردانی امید شمس

«وقت نهار» به کارگردانی علیرضا قاسمی

پس از جمع‌بندی نهایی امتیازات  کسب شده در 2 بار نمایش فیلم‌ها، فیلم برگزیده به انتخاب تماشاگران در مراسم پایانی معرفی می شود.

انجمن فیلم کوتاه ایران مسئولیت «انتخاب بهترین فیلم از نگاه تماشاگران» را در سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران برعهده دارد.

سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران 25 تا 30 مهرماه سال‌جاری برابر با 17 تا 22 اکتبر 2017 به دبیری سیدصادق موسوی در پردیس سینمایی ملت برگزار می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان