ماهان شبکه ایرانیان

بورک برنج و مرغ یک پیشنهاد عالی برای نهار

مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت‌خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند.

سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از همشهری آنلاین بورک مرغ و برنج را در منزل تهیه کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مدت زمان آماده‌سازی مواد: 20 دقیقه

مدت زمان پخت: 1:25 دقیقه

 

آشنایی با روش تهیه بورک برنج و مرغ

 

مواد مورد نیاز برای: 16 عدد

برنج: یک و یک‌دوم پیمانه

سینه‌مرغ: نصف یک عدد

نعنا تازه (ساطوری‌شده): یک‌دوم پیمانه

جعفری (ساطوری‌شده): یک پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

سفیده تخم‌مرغ: یک عدد

خمیر یوفکا مثلثی: به میزان لازم

تخم‌مرغ: 2 عدد

پودر سوخاری: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت:

برنج را از قبل کته کرده یا می‌توانید از برنج‌های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت‌خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش‌ریش کنید.

داخل کاسه‌ای برنج کته، مرغ ریش‌شده، نعنا، جعفری، نمک، فلفل و سفیده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید.

هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش یک قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.


رول‌های آماده را ابتدا درون تخم‌مرغ (با چنگال درحد مخلوط‌شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان