ماهنامه سفره ایرانی: چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از پخت و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.
مواد لازم:- سیر: 3 الی 4 حبه
- برگ نعناع تازه (خرد شده): 1 قاشق سوپ خوری
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
- برگ گشنیز تازه (ریز خرد شده): یک دوم پیمانه
- شبت تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
- ارگانوی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
- پوست رنده شده لیموسنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
- آب لیمو سنگی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون (فرابکر): سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1. حبه های سیر را در هاون قرار دهید.
2. یک دوم قاشق چای خوری نمک و شکر را اضافه کنید.
3. مواد را با هم مخلوط کرده و له کنید.
4. ساقه سبزیجات را جدا کرده و به هاون اضافه کنید.
5. بقیه نمک را اضافه کنید.
6. پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن را اضافه کنید.
7. روغن زیتون را اضافه کنید.
8. مواد را کاملا له کنید.