طرز تهیه سس چیمی چوری

چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از پخت و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.

ماهنامه سفره ایرانی: چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از پخت و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.

مواد لازم:

  • سیر: 3 الی 4 حبه
  • برگ نعناع تازه (خرد شده): 1 قاشق سوپ خوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • برگ گشنیز تازه (ریز خرد شده): یک دوم پیمانه
  • شبت تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • ارگانوی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
  • پوست رنده شده لیموسنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو سنگی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون (فرابکر): سه چهارم پیمانه
 
 طرز تهیه سس چیمی چوری

طرز تهیه:

1. حبه های سیر را در هاون قرار دهید.

2. یک دوم قاشق چای خوری نمک و شکر را اضافه کنید.

3. مواد را با هم مخلوط کرده و له کنید.

4. ساقه سبزیجات را جدا کرده و به هاون اضافه کنید.

5. بقیه نمک را اضافه کنید.

6. پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن را اضافه کنید.

7. روغن زیتون را اضافه کنید.

8. مواد را کاملا له کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان