به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال منچسترسیتی با هدایت پپ گواردیولا با سبک تهاجمیاش بعدی تازه به لیگ جزیره بخشیده است و این تیم حالا شانس برابری با رکورد بهترین شروع تاریخ این لیگ را دارد.
بعد از کسب 13 برد از 14 بازی اول در تمام رقابتها، سیتی این فرصت را دارد تا در صورت برد مقابل وست برومویچ در دیدار امروز (شنبه) امتیازاتش در لیگ را به عدد 28 برساند. همچنین این تیم در بین تیمهای 5 لیگ معتبر اروپا در کنار اینتر، پاریسن ژرمن و والنسیا تنها تیمهای بدون شکست این فصل در تمام رقابتها هستند.
رکورد کسب 28 امتیاز بعد از 10 بازی در لیگ در حال حاضر در اختیار چلسی فصل 06-2005 ژوزه مورینیو و منچسترسیتی فصل 12-2011 روبرتو مانچینی است. این فصل هم منچسترسیتی تا به حال 9 بازی را برده است و دهمین بازی را با اورتون یک – یک مساوی کرده است.
همچنین منسیتی گواردیولا از نظر گلهای زده هم آمار فوقالعادهای دارد و توانسته در 9 بازی 32 گل بزند. این مطمئنا بهترین شروع برای یک تیم انگلیسی در لیگ این کشور از نظر تعداد گلهای زده است و آخرین بار اورتون در فصل 95-1894 آماری ویژه از خود به جای گذاشته بود و بعد از این تعداد بازی تنها 4 گل خورده بود.
سیتی گواردیولا همچنین آمار ویژه دیگری هم دارد و تا اینجا 6371 پاس سالم ارسال کرده است و بیشترین شوت زده به سمت دروازه حریفان را هم داشته است، با 170 شوت.