خورش آلو اسفناج از خورش های اصیل ایرانی است که طعم بی نظیری دارد و در مهمانی های رسمی و همچنین دورهمیهای خودمانی، از گزینه های محبوب برای طبخ است. اگر هنوز برای پخت غذای امروزتان تصمیم نگرفته اید با روزچین همراه شوید، فوت و فنهای طبخ خورش آلو اسفناج را بیاموزید و از غذای امروزتان لذت ببرید!
مواد لازم برای خورش آلو اسفناج برای 4 نفر:
اسفناج: 750 گرم
پیاز: 2 عدد درشت
روغن: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
آلوخورشتی: 300گرم
گوشت: نیم کیلو
نمک: به مقدار لازم
کره: 400 گرم
روش تهیه خورش آلو اسفناج
برای تهیه خورش آلو اسفناج، ابتدا پیازها را به حالت نگینی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. گوشت های تکه شده را به مخلوط پیاز و روغن اضافه کرده و با شعله کم تحت حرارت قرار میدهیم تا شیره گوشت به خوبی خارج شده و گوشت تغییر رنگ دهد، بعد فلفل سیاه و ادویه دلخواه را به آن اضافه میکنیم. در این مرحله دو پیمانه آب به مخلوط اضافه کرده و اجازه میدهیم تا پس از جوش آمدن، خوب بپزد.
اسفناج و تره را شسته و در اندازه دلخواه خرد میکنیم. در ظرفی جداگانه اسفناج و تره را روی شعله ملایم قرار داده و مقداری تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود. در این مرحله، مقداری روغن اضافه کرده و به خوبی مخلوط را سرخ میکنیم! آلو نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم.
مخلوط اسفناج و تره را به گوشت اضافه کرده و با شعله کم تحت حرارت قرار میدهیم تا خورش پخته شده و به خوبی جا بیفتد! در مرحله پایانی طبخ، چاشنی دلخواه و نمک را به خورش اضافه میکنیم.برای این کار میتوان از لیموی امانی، آبغوره یا آب نارنج استفاده کرد که البته پیشنهاد روزچین استفاده از آب نارنج است!
فوت آخر خورش آلو اسفناج
- این خورش با سینه مرغ نیز قابل طبخ است.
- استفاده از پیا زیاد در این خورش باعث لعاب بیشتر و زیبا تر شدن غذا میشود.
- اگر با طعم ترش آلو اسفناج مشکل دارید، میتوانید به آن شکر افزوده و به صورت ملس میل کنید.