چیکن استراگانف، یک غذای روسی است که از خامه و تکههای فیله مرغ تشکیل شده است. این غذای خوشمزه، بر خلاف اسم غلط اندازش، روش تهیه بسیار آسانی دارد. پایه اصلی برای تهیه این غذای خوشمزه روسی، سینه مرغ است که معمولا در یخجال خانه همه یافت میشود. با ما به آشپزخانه روزچین بیایید و طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه را ببینید!
مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف
سینه مرغ: 2 قطعه بزرگ
پیازچه : 1 دسته کوچک
سیر تازه: 7 حبه
خامه: 1 فنجان
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
کره: 50 گرم
پاستا: به میزان دلخواه
آب پیاز: 1 پیمانه
آبلیمو: به میزان لازم
فیلم آموزش تهیه چیکن استراگانف
طرز تهیه چیکن استراگانف
طرز تهیه چیکن استراگانف سریع و خوشمزه به این صورت است که در اولین قدم باید سینه مرغ را مزهدار کنید. این کار باعث میشود تا بوی زخم آن گرفته شود. سینه مرغ را شسته و به صورت نگینی خرد کنید. در یک ظرف در دار، سینه مرغ، آب پیاز، آبلیمو و مقداری سیر تازه را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تا گوشت سینه مرغ، حدود 2 ساعت در این مواد بماند تا مزهدار شود. اگر با کمبود وقت مواجه بودید، میتوانید بهجای 2 ساعت، نیم ساعت را به مزهدار کردن مرغ اختصاص دهید.
گوشت سینه مرغ را از ظرف مزه خارج کنید. در یک تابه، مقداری کره بریزید و اجازه دهید تا کره خوب داغ شده و آب شود. سینه مرغ را به کره داغ شده اضافه کنید. سینه مرغ را حدود 5 دقیقه در کره تفت دهید تا خوب برشته شود. نمک، فلفل و سیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. در مرحله بعدی، جعفری و پیازچه خرد شده را اضافه کنید. پیازچه و جعفری تازه، طعم فوقالعادهای به مرغ میدهد. به همین خاطر اگر نرسیدید سینه مرغ را خوب مزهدار کنید، اصلا نگران نباشید.
در ظرفی جداگانه، خامه صبحانه را خوب مخلوط کنید. خامه زده شده را به مخلوط مرغ روی حرارت، اضافه کنید. برای 2 دقیقه مخلوط مرغ و خامه را تفت دهید و بعد گاز را خاموش کنید تا مخلوط مقداری سرد شود. در همین مرحله، چیکن استراگانف آماده سرو است. اگر دوست داشته باشید، میتوانید آنرا با مقداری پاستا، سرو کنید.
پاستا را در طرفی جداگانه، جوشانده و سپس آبکش کنید. پاستای آماده را در کره تفت دهید تا نرم شود. در یک ظرف دلخواه، مخلوط چیکن استراگانف و پاستا را سرو کنید. برای تزئین این غذای خوشمزه میتوانید از سیبزمینی سرخ شده یا خلالی آماده استفاده کنید. نوش جان😊
این غذای خوشمزه را حتما درست کنید و از مزه بینظیرش لذت ببرید.