به گزارش خبرنگار مهر، مرحله اصلی و عملیاتی هفتمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت صبح امروز با رمز مقدس یا ابوالفضل العباس (ع) در منطقه عمومی اصفهان با شرکت کلیه پایگاه های شکاری و ترابری نیروی هوایی ارتش و با محوریت پایگاه شهید بابایی اصفهان آغاز شد.
امیر سرتیپ دوم خلبان مسعود روزخوش سخنگوی این رزمایش با اعلام خبر آغاز رزمایش فدائیان حریم ولایت ٧ گفت: این رزمایش با شرکت انواع هواپیماهای شکاری رهگیر، شکاری بمب افکن، ترابری نیمه سنگین و سبک، هواپیماهای ارتباطی، شناسایی و شنود الکترونیکی، سوخت رسان و انواع هواپیماهای بدون سرنشین در منطقه عمومی اصفهان از روز سه شنبه به مدت 2 روز برگزار می شود.
وی با بیان اینکه در این رزمایش انواع هواپیماهای جنگنده بمب افکن، ترابری، شناسایی و سوخت رسان به همراه انواع هواپیماهای بدون سرنشین شرکت دارند، خاطرنشان کرد: در این رزمایش ابتدا هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین نهاجا و هواپیماهای جمع آوری اطلاعات سیگنالی و شنود الکترونیکی در ساعات مختلف شبانه روز به پرواز در آمده و اهداف از پیش تعیین شده را مورد شناسایی قرار خواهند داد.
سخنگوی هفتمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت گفت: در رزمایش تمرین آماده باش ها، تمرین پدافند غیر عامل، بر اساس طرح های پراکندگی، تفرقه، استتار، اختفا، فریب الکترونیکی و اقدامات درون سیستمی به اجرا در خواهد آمد.
وی افزود: خلبانان شجاع و جوان نیروی هوایی نیز به تمرین تاکتیک های نو و ابتکاری در راستای استفاده از مهمات هوشمند برد بلند و نقطه زن می پردازند.
امیر روزخوش خاطرنشان کرد: این رزمایش براساس تمرین صحنه واقعی نبرد در محیط واقعی جنگ الکترونیک وتداوم عملیات در محیط جنگ های نوین و تمرین پدافند غیرعامل با بهره گیری از تاکتیک های ابتکاری عملیاتی انجام خواهد شد.
وی اظهار داشت: هدف رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت اجرای رزمایش های تقویمی و سالیانه، ارتقای سطح مهارت فرماندهان در طرح ریزی و کنترل عملیات های هوایی در محیط واقعی جنگ الکترونیک، بروز رسانی سامانه ها و آزمایش دستاوردهای دفاعی و نمایش گوشه ای از اقتدار رزمی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.
امیر روزخوش با بیان اینکه محور اصلی هفتمین رزمایش فداییان حریم ولایت، انهدام اهداف زمینی و هوایی است، گفت: نیروی هوایی ارتش در کنار سایر قوای مسلح کشور تحت فرماندهی ولی امر مسلمین وظیفه تامین امنیت پهنه هوایی کشور را بر عهده دارند و پیام این رزمایش برای کشورهای منطقه امنیت، ثبات، دوستی و صلح پایدار در منطقه است.