سوپها، انواع و اقسام مختلفی دارند. این نوع غذاهای خوشمزه، معمولا به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار میگیرند. اگه از خوردن سوپهای تکراری خسته شدید، امروز با ما به آشپزخونه روزچین بیاید و طرز تهیه سوپ گشنیز رو ببینید. سوپ گشنیز یک سوپ بسیار ساده و خوشمزه است که با همهجور ذائقهای جور درمیاد مخصوصا اگه یا هستید.
مواد لازم جهت تهیه سوپ گشنیز خوشمزه (برای 4 نفر)
پیاز: 2 عدد بزرگ
هویج: 5 عدد متوسط
سیبزمینی: 2 عدد متوسط
گشنیز: یک دسته متوسط
ادویه کاری: به مقدار لازم
زیره: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ گشنیز
قبل از اینکه طرز تهیه سوپ گشنیز رو ببینیم، دونستن یک نکته واجبه! اینکه تمام مواد اولیه برای تهیه این سوپ خوشمزه باید تازه باشند. گشنیز تازه، طعم بینظیری به سوپتون میده. همینطور هویج تازه و بقیه مواد. پس سعی کنید برای تهیه این سوپ از سبزیجات فریزری یا مونده استفاده نکنید. چون وقت و انرژیتون به هدر میره و لذت کافی رو از خوردن سوپ نخواهید برد. در ادامه طرز تهیه این سوپ خوشمزه رو با مواد اولیه تازه ببینید و بخونید:
در اولین مرحله، برای تهیه سوپ گشنیز، پیاز، هویج و سیبزمینی رو به قطعات دلخواه، خرد کنید. یک دسته متوسط جعفری بردارید و بعد از شستن اون رو خرد کنید. داخل یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و پیاز رو همراه با ادویه کاری خوب تفت بدید. بعد نمک و زیره رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید.
حالا نوبت به هویج و سیبزمینی میرسه! هویج و سیبزمینی رو که از قبل خرد کردید، داخل قابلمه بریزید و با پیاز تفت بدید. مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدید تا مواد بپزند. در آخرین مرحله پخت، گشنیزهای تازه رو اضافه کنید و اجازه بدید تا گشنیز مقدار کمی بپزه.
یادتون باشه که گشنیز نباید زیاد پخته بشه، چون پختن زیاد باعث میشه تا عطر گشنیز از بین بره. مواد رو به کمک گوشتکوب برقی میکس کنید. برای این کار میتونید از غذاساز هم استفاده کنید.
سوپ گشنیز شما آماده است. میتونید سوپ رو در ظرف دلخواهتون بریزید و با مقداری خامه و جعفری تازه تزئینش کنید. نوش جان😊
منبع: