ماهان شبکه ایرانیان

آموزش نوعی غذای ایتالیایی با مرغ به سبک روزچین

غذاهای ایتالیایی طرفداران خاص خود را دارند. البته تعداد طرفداران این نوع غذاها کم نیست. به همین علت اگر در سطح شهر نگاهی بیندازید، رستوران‌های ایتالیایی فراوانی می‌بینید. پایه اصلی برای تهیه غذاهای ایتالیایی، اسپاگتی یا همان ماکارونی خودمان است. با ما همراه باشید و طرز تهیه رولت مرغ ایتالیایی را ببینید و از پخت غذای ایتالیایی با مرغ لذت ببرید.

آموزش نوعی غذای ایتالیایی با مرغ به سبک روزچین

غذاهای ایتالیایی طرفداران خاص خود را دارند. البته تعداد طرفداران این نوع غذاها کم نیست. به همین علت اگر در سطح شهر نگاهی بیندازید، رستوران‌های ایتالیایی فراوانی می‌بینید. پایه اصلی برای تهیه غذاهای ایتالیایی، اسپاگتی یا همان ماکارونی خودمان است. با ما همراه باشید و طرز تهیه رولت مرغ ایتالیایی را ببینید و از پخت غذای ایتالیایی با مرغ لذت ببرید.

در این نوع عذاها معمولا پنیر و به وفور کاربرد دارد. از معروف‌ترین غذاهای ایتالیایی می‌توان به لازانیا اشاره کرد که حتما شما هم آن را تجربه کرده‌اید. اما امروز در آشپزخانه روزچین قصد داریم نوعی غذای ایتالیایی با مرغ را به شما آموزش دهیم که انتخابی عالی است تا به انتها همراهمان باشید.

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ ایتالیایی

سینه مرغ فیله شده: 500 گرم
پنیر موزارلا رنده شده: 200 گرم
پودر سوخاری ادویه‌دار: یک کاسه متوسط
سس گوجه: به مقدار لازم
بیکن گوشت گوساله: 250 گرم
تخم مرغ: یک عدد
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: یک پیمانه
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم

روش تهیه غذای ایتالیایی با مرغ

برای تهیه این نوع غذای ایتالیایی با مرغ که بسیار هم خوشمزه است، به مقداری فیله مرغ احتیاج دارید. گوشت سینه مرغ را به صورت ورقه‌های نازک درآورید. فیله‌ها را روی سطح کارتان پخش کنید. حالا مقداری پنیر را روی فیله قرار دهید و بعد مقداری بیکن بریزید.

بیکن را می‌توانید از تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی خریداری کنید. اما اگر نخواهید این کار را انجام دهید، مسئله‌ای ندارد، چرا که می‌توانید در منزل و به کمک مایکروفر یا فر، بیکن تهیه کنید. به این صورت که ورقه‌های نازک گوشت را در فر حرارت دهید تا خشک شود.

حالا باید فیله را به کمک یک خلال دندان بپیچید. می‌توانید مطابق ویدئو، این کار را انجام دهید. بعد از اینکه فیله را پیچیدید، آن را در زرده تخم‌مرغ و پودر سوخاری بغلتانید. دقت کنید که پودر سوخاری شما بهتر است طعم‌دار (دارای ادویه) باشد. اگر این‌طور نبود، خودتان می‌توانید مقداری نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید تا فیله حسابی طعم‌دار شود.

حالا فیله‌های رول شده را در روغن زیتون داغ سرخ کنید. حرارت شعله باید ملایم باشد تا گوشت مغز‌پخت شود. بعد از اینکه فیله سوخاری شد، آن را از روغن خارج کرده و روی پارچه جاذب روغن قرار دهید. حالا مقداری سس گوجه در تابه بریزید و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویه فراموش نشود. سس مخصوص شما آماده است.

رولت مرغ را درون سس مخصوص ریخته و ده دقیقه دیگر اجازه دهید تا بپزد. این غذای خوشمزه را می‌توانید مطابق ویدئو با مقداری پاستا سرو کنید. امیدواریم که از این نوع غذای ایتالیایی با مرغ لذت ببرید. نوش جان.😊

منبع:

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان