ماهان شبکه ایرانیان

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران خبر داد

استقرار ۲۰۰۰ نیروی خدمات شهری برای ارائه خدمت به زائران حسینی

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران با اشاره به کاهش هزینه های ۸۰ درصدی در مقابل خدمات ۱۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته برای اربعین گفت: ۲۰۰۰نیروی خدمات شهری به منظور ارائه خدمت به زائران حسینی در سه شیفت کاری مستقر هستند.

استقرار 2000 نیروی خدمات شهری برای ارائه خدمت به زائران حسینی

به گزارش ایسنا، کامران زنگیشه با بیان اینکه نیروهای خدمات شهری در مرزهای مهران، چذابه، شلمچه و خسروی مستقر هستند، تصریح کرد: 1500چشمه سرویس بهداشتی ثابت و سیار در محوطه پیرامون پایانه مرزها نصب و پارکینگ ها آماده سازی شده است. این در حالیست که امسال کاهش هزینه های 80 درصدی در مقابل خدمات 100 درصدی نسبت به سال گذشته را داریم.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت تشکل های مردم نهاد در ارائه خدمات به زائران حسینی، افزود: توسط یکی از خیرین با همکاری شهرداری تهران در مرز مهران روزانه 28 هزار غذا توزیع می‌شود. همچنین یک تشکل مردم نهاد 1200 نفر از جوانان به صورت خودجوش نظافت مسیر نجف تا کربلا را برعهده گرفته اند.
بر اساس گزارش سایت شهرنوشت، مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران خاطرنشان کرد: خدمات امسال شهرداری تهران با سال های گذشته قابل قیاس نیست، برای هر مرز یک منطقه معین شده که منطقه 5 در مرز مهران، منطقه 4 در مرز چذابه، منطقه 6 مرز شلمچه و منطقه 2 در مرز خسروی خدمات رسانی می کنند در مجموع 2000 نیروی خدمات شهری در سه شیفت کاری کار نظافت مرزها را برعهده دارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان