ماهان شبکه ایرانیان

فراخوان جشنواره مد و رسانه منتشر شد

فراخوان نخستین جشنواره مد و رسانه از سوی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور منتشر شد.

فراخوان جشنواره مد و رسانه منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، نخستین جشنواره مد و رسانه به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، اردیبشهت ماه سال آینده برگزار می‌شود.

بنیاد ملی و مد و لباس زیر نظر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، پس از برگزاری شش دوره تقدیر از فعالان رسانه ­ها در بخش فرهنگی هنری جشنواره بین المللی مد و لباس فجر به منظور دستیابی به الگوی مناسبی از تعامل با رسانه‌ها و نیز برای پاسداشت نقش بی بدیل رسانه‌ها در عرصه‌های گوناگون مد و لباس و مشارکت موثر اصحاب رسانه و و تقویت تعامل طراحان، تولید کنندگان، و مدیران سیاست­گذار حوزه مد با رسانه‌ها، «نخستین جشنواره مد و رسانه» را در اردیبهشت ماه 1397 برگزار می‌کند.

از مهم ترین اهداف این جشنواره می توان به تجلیل از نقش اهالی رسانه در نقادی و هم‌افزایی حوزه‌ مد و پوشش و افزایش نقش رسانه‌ها در مد پذیری مناسب جامعه اشاره کرد.

متن کامل فراخوان نخستین جشنواره مد و رسانه را در سایت بنیاد ملی مد و لباس کشور به نشانی www.iranmode.com ببینید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان