به گزارش "ورزش سه"، رئال با توجه به دو باخت و دو مساوی ای که در 10 بازی قبلی خود کسب کرده، دیگر اجازه اشتباه ندارد و کسب سه امتیاز بازی با اتلتیکو برای این تیم بسیار مهم است.
رئالی ها امشب در خانه میزبان لاس پالماس هستند و دو بازیکن این تیم به نام های ناچو و کاسیمیرو باید بسیار مراقب باشند تا کارت زرد دریافت نکنند چون در غیر این صورت دربی را از دست خواهند داد.
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/08/14/1657170267.jpg)
زیزو می تواند برای بازی امشب هر دو را نیمکت نشین کند ولی این امر بعید به نظر می رسد چون با توجه به مصدومیت واران و غیبت کارواخال، ناچو به طور حتم در ترکیب ثابت خواهد بود. در مورد کاسیمیرو هم زیزو می تواند در پست هافبک دفاعی از یورنته و کروس استفاده کند ولی با توجه به دو شکست اخیر رئال، احتمال اینکه زیزو بخواهد در این منطقه از زمین ریسک کند اندک است.