ماهان شبکه ایرانیان

رنگینک با طعم‌ شکلات

در این مطلب یک نوع دسر جدید و خوشمزه و خوش آب و رنگ را به شما آموزش میدهیم.

وبسایت من آشپزم: در این مطلب یک نوع دسر جدید و خوشمزه و خوش آب و رنگ را به شما آموزش میدهیم.
 
مواد لازم:
 
  • پودر قند  1 و 2/3 پیمانه
  • آرد گندم  3.5 پیمانه
  • کره   1 و 1/3 پیمانه
  • پودر هل  1 قاشق مربا خوری
  • پودر زنجبیل  1 قاشق مربا خوری

مواد میانی:
 
  • گردو خرد شده  1 پیمانه
  • خرما  350 گرم
  • پودر دارچین  1 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع  1 قاشق سوپ خوری
  • مواد لازم برای تزیینپودر قند  1/2 پیمانه
  • شکلات سفید  150 گرم
  • پودر پسته  1/2 پیمانه

رنگینک با طعم‌ شکلات شیرینی عید نوروز 
 
طرز تهیه:
 
1. آرد را در تابه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی که رنگ آن شروع به تغییر کرد، کره را اضافه کرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

2. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید. بعد آنها را با آرد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و کره شیرین و مزه‌دار شود.

3. خرما  ها را شسته و هسته‌هایشان را بیرون آورید و چرخ کنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل یک پوره یکدست درآید گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

4. آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان پهن کنید و یک قسمت آرد و کره را با وردنه روی کاغذ باز کنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتی‌متر است. حالا مخلوط خرمای چرخ کرده را روی آن پهن کنید و با پشت دست یا قاشق فشرده کنید. لایه سوم هم آرد بو داده و کره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.

5. پودر قند را روی مواد الک کنید تا روی آرد را بپوشاند.شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و روی سطح مواد بریزید تا یکدست شود و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین کنید. با چاقوی تیزی شیرینی‌تان را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان