وبسایت من آشپزم: در این مطلب یک نوع دسر جدید و خوشمزه و خوش آب و رنگ را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- پودر قند 1 و 2/3 پیمانه
- آرد گندم 3.5 پیمانه
- کره 1 و 1/3 پیمانه
- پودر هل 1 قاشق مربا خوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق مربا خوری
مواد میانی:
- گردو خرد شده 1 پیمانه
- خرما 350 گرم
- پودر دارچین 1 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری
- مواد لازم برای تزیینپودر قند 1/2 پیمانه
- شکلات سفید 150 گرم
- پودر پسته 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
1. آرد را در تابهای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی که رنگ آن شروع به تغییر کرد، کره را اضافه کرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید. بعد آنها را با آرد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و کره شیرین و مزهدار شود.
3. خرما ها را شسته و هستههایشان را بیرون آورید و چرخ کنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل یک پوره یکدست درآید گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
4. آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان پهن کنید و یک قسمت آرد و کره را با وردنه روی کاغذ باز کنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتیمتر است. حالا مخلوط خرمای چرخ کرده را روی آن پهن کنید و با پشت دست یا قاشق فشرده کنید. لایه سوم هم آرد بو داده و کره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.
5. پودر قند را روی مواد الک کنید تا روی آرد را بپوشاند.شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و روی سطح مواد بریزید تا یکدست شود و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین کنید. با چاقوی تیزی شیرینیتان را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.