امروز در آشپزخانه روزچین با یک منوی ایتالیایی همراهتان هستیم. احتمالا غذاهای معروف ایتالیایی را میشناسید، پیتزا، لازانیا، و اسپاگتی از جمله غذاهای معروف ایتالیایی هستند. اگر خاطرتان باشد قبلا در آشپزخانه روزچین طرز تهیه نوعی لازانیا را آموزش دادهایم، امروز قصد داریم شما را با پیتزا و اسپاگتی به سبک ایتالیا آشنا کنیم. در انتها هم طرز تهیه نوعی دسر ایتالیایی خوشمزه را خواهید دید، که شما را شگفتزده میکند؛ با ما همراه باشید.
پیتزا، یکی از غذاهای معروف ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه پیتزای ایتالیایی
مخمر: 50 گرم
آرد: یک پیمانه
روغن زیتون: نصف پیمانه
نمک: یک قاشق غذاخوری
رزماری: به مقدار لازم
سس گوجه تند: یک پیمانه
پنیر موزارلا: 200 گرم
ریحان تازه: به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزای ایتالیایی
در مرحله اول کار، لازم است تا خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار مخمر را در دو پیمانه آب ولرم انداخته و مدام هم بزنید تا حل شود. حالا به اندازه نصف پیمانه روغن زیتون اضافه کنید و باز هم بزنید. مخلوط را در دستگاه همزن ریخته و به اندازه یک پیمانه آرد سفید به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مواد حسابی با هم مخلوط شوند و خمیر یکدستی حاصل شود. به اندازه یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. عمل هم زدن را باید تا جایی ادامه دهید که خمیر به دست شما نچسبد. خمیر را از دستگاه خارج کرده و مقداری ورز دهید. حالا آن را در ظرفی ریخته، رویش را سلفون بکشید و برای سه ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و مقداری ورز دهید. حالا آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. از هر قسمت میتوانید برای یک پیتزا استفاده کنید. تکههای خمیر را گرد کرده و برای 24 ساعت دیگر استراحت دهید تا حسابی عمل بیاید.
خمیر پیتزای شما آماده است. حالا میتوانید روی آن را با مخلفات مورد علاقهتان پر کنید. در این دستور ایتالیایی از روغن زیتون و رزماری استفاده شده است. مطابق ویدئو، ابتدا سینی فر را گرم کنید. روی یکی از خمیرها فقط مقداری روغن زیتون و رزماری بریزید و برای 20 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. به این ترتیب پیتزا رزماری شما آماده است. این نوع پیتزا، یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است.
با خمیر دوم میتوانید پیتزا مارگاریتا درست کنید. برای این نوع پیتزا از سس گوجه، ریحان تازه و پنیر موزارلا استفاده شده است. پیتزا مارگاریتا در شهر رم از محبوبیت ویژهای برخوردار است. سس گوجه همراه با ریحان تازه را روی سطح خمیر پخش کنید، به طوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.
حالا تکههای موزارلا را روی سطح خمیر قرار دهید. پیتزا را برای 20 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. پیتزای خوشمزه شما حاضر است. میتوانید سطح دو تکه خمیر دیگر را با سینه مرغ، قارچ و گوشت یا هر ماده دیگری که دوست دارید پر کنید و از طعم دلخواهتان لذت ببرید. نوش جان!
اسپاگتی خوشمزه به سبک ایتالیا
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی
اسپاگتی: یک بسته
هویج خرد شده: یک پیمانه
پیاز: دو عدد درشت
بیکن گوساله: 100 گرم
گوشت چرخ شده گوسفندی: 250 گرم
رب گوجه: سه قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی میکس شده: یک پیمانه
پودر آویشن: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
رزماری: به مقدار لازم
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
ابتدا هویج، پیاز و بیکن را در اندازههای کوچک خرد کنید. بیکن را در قابلمه بریزید تا مقداری سرخ شود. حالا هویج و پیاز را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. در مرحله بعدی گوشت چرخ شده و رب گوجه را اضافه کنید. حالا مقداری گوجه را میکس کرده و به مخلوط اضافه کنید. در مرحله آخر هم، آویشن، نمک، فلفل و رزماری را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد باهم حرارت ببینند.
حالا مقداری نمک به آب در حال جوش اضافه کرده و اسپاگتی را در آن بریزید تا برای 20 دقیقه حرارت ببیند. اسپاگتی را به روش معمول آبکش کرده و همراه با سس مخصوص، مطابق ویدئو سرو کنید. حواستان باشد که برگ رزماری را از سس خارج کنید. طعم و رنگ بینظیر این اسپاگتی خوشمزه، شما را به وجد خواهد آورد. بیدلیل نیست که اسپاگتی، یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است. نوش جان😊
بستنی ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه بستنی ایتالیایی
زرده تخممرغ: پنج عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
شیر: چهار پیمانه
عصاره وانیل: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه بستنی وانیلی ایتالیایی
زردههای تخممرغ را در ظرفی ریخته و نمک و شکر را به آن اضافه کنید. زردهها را حسابی با همزن مخلوط کنید تا مطابق ویدئو تغییر رنگ دهند.
از طرف دیگر، شیر را درون قابلمه بریزید تا تحت حرارت ملایم گرم شود. شیر گرم را مرحله به مرحله به مخلوط زردهها اضافه کرده و مدام هم بزنید. حالا عصاره وانیل را اضافه کرده و باز، هم بزنید. مخلوط را در دستگاه بستنیساز بریزید تا فرم بگیرد. بستنی وانیلی شما آماده است. آن را برای دو ساعت در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. حالا میتوانید آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
حتما طعم لذیذ این غذاهای معروف ایتالیایی را بچشید. این بار با سبکی متفاوت 😋
منبع: