طرز تهیه انواع ترشی انبه

انبه از نظر غذائی بسیار غنی است و هر ۱۰۰ گرم از قسمت خوراکی انبه حاوی ۱۹۹۰ واحد ویتامین A است که خیلی بیشتر از میزان موجود در سایر میوه‌ها است

طرز تهیه انواع ترشی انبه

انبه از نظر غذائی بسیار غنی است و هر 100 گرم از قسمت خوراکی انبه حاوی 1990 واحد ویتامین A است که خیلی بیشتر از میزان موجود در سایر میوه‌ها است. میوه انبه علاوه بر مصارف خوراکی، آشپزی و آبمیوه‌‌گیری، به عنوان طعم‌‌دهنده، رنگ‌‌دهنده و عطر کاربرد دارد. از برگ‌های درخت انبه هم جهت مصارف زینتی استفاده می‌شود. روزچین در این مقاله به آموزش انواع ترشی انبه می‌پردازد.

انواع ترشی به عنوان چاشنی غذا کاربرد دارد و بسیاری از مردم دوست دارند در کنار غذای اصلی خود از ترشیجات استفاده کنند. ترشی انبه نه تنها در برخی ساندویچ‌ها نظیر ساندویچ فلافل طرفداران خاص خود را دارد، بلکه می‌توان آن را در کنار غذاهای چرب و خوشمزه ایرانی هم مزه‌مزه کرد.

انواع ترشی انبه

ترشی انبه‌ کال

ترشی انبه کال

مواد لازم برای ترشی انبه کال

انبه: هشت عدد
شکر: دو قاشق غذاخوری
سرکه: دو لیوان
فلفل قرمز هندی: هفت تا هشت عدد
تخم گشنیز آسیاب‌شده: دو قاشق غذاخوری
گلپر آسیاب‌شده: یک قاشق غذاخوری
سیاه دانه: مقدار کمی
زردچوبه و نمک: به مقدار لازم
سیر: به مقدار دلخواه

طرز تهیه ترشی انبه کال

انبه را پوست می‌کنیم و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم. هسته انبه را خارج می‌کنیم و گوشت میوه انبه را مثل سیب‌زمینی خلال می‌کنیم. کمی زردچوبه و نمک روی انبه‌ها می‌ریزیم و خوب با دست مخلوط می‌کنیم تا خلال‌ها زرد رنگ شود. حدود 24 ساعت صبر می‌کنیم تا انبه‌ها در آفتاب کمی خشک شوند.

بعد از گذشت 24 ساعت سرکه را با شکر و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه روی گاز می‌جوشانیم و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. سیر را هم ریز خرد می‌کنیم.

حالا در ظرف یک ردیف انبه می‌چینیم. کمی گلپر، سیاه دانه، تخم گشنیز آسیاب‌شده و یکی دو تا فلفل قرمز هندی و مقداری سیر روی آن می‌ریزیم و مجدداً انبه و بقیه مواد را لایه لایه می‌ریزیم تا شیشه پُر شود.

سرکه را روی مواد می‌ریزیم و در شیشه را محکم می‌بندیم. اجازه می‌دهیم تا یک هفته‌ کمی نرم شود و در یخچال از آن نگهداری می‌کنیم.

ترشی انبه بندرعباس

انواع ترشی انبه

یکی دیگر از انواع ترشی انبه ترشی انبه بندرعباس، ترشی انبه جنوبی یا ترشی انبه تند است.

مواد لازم ترشی انبه بندرعباس

انبه زرد یا شیرین: دو عدد
سیر: شش حبه
سرکه: یک لیوان
روغن زیتون: دوسوم لیوان
تخم گشنیز: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
سیاه دانه: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی انبه بندرعباس

انبه‌ها را بعد از شستن به قطعات مناسب خرد کرده و کنار بگذارید. مخلوط همه ادویه‌های گفته شده را با هم در یک تابه داغ به مدت چند دقیقه تفت دهید و بعد آسیاب کنید. سیرها را پوست گرفته و کاملا له کنید. کوبیدن سیرها عطر بیشتری به ترشی می‌دهد.

حالا مخلوط ادویه‌ها، انبه، روغن زیتون، سیر و سرکه را با هم مخلوط کنید. این ترشی باید غلیظ باشد، پس توصیه می‌شود، از ریختن سرکه بیش از اندازه خودداری کنید. ترشی را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید و بین یک تا دو هفته به آن زمان دهید تا جا بیفتد.

فوت آخر درست کردن ترشی با انبه به شیوه جنوبی

  • به دلیل اینکه انبه زرد شیرین است برای متعادل کردن طعم آن از سرکه و فلفل استفاده می‌کنیم.
  • اگر با تندی این ترشی مشکلی ندارید چند عدد فلفل همدانی را له کرده و به موادتان اضافه کنید.
  • اگر تمایل دارید طعم شیرین انبه به طور کامل از بین برود با پشت چنگال انبه‌ها را له کنید. با له کردن انبه طعم‌ سایر مواد بیشتر به خوردش می‌روند و شیرینی آن را متعادل‌تر می‌کنند.

ترشی انبه با آبلیمو

انواع ترشی انبه

در ادامه آموزش انواع ترشی انبه با دستور ترشی انبه با آبلیمو همراه روزچین باشید.

مواد لازم ترشی انبه با آبلیمو

سرکه: 500 گرم
انبه: 400 گرم
آبلیمو: دو فنجان
رب گوجه‌فرنگی : 200 گرم
دارچین و هل کوبیده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه ترشی انبه با آبلیمو

از یک روز قبل انبه را با آبلیمو و رب گوجه‌فرنگی در ظرفی حل کرده و کنار بگذارید. سپس دارچین و را با مخلوطی که آماده کرده‌اید، ترکیب کنید. سرکه را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود. ظرفی شیشه‌ای انتخاب کنید. ترشی را داخل آن بریزید. یکی دو هفته صبر کنید تا ترشی شما آماده شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان