به گزارش ایسنا، سعید شریف زاده با اشاره به مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی(ع) گفت: آتش نشانان روز پنج شنبه 18 آبان، به طور ویژه تامین ایمنی مراسم راهپیمایی را بر عهده خواهند داشت.
وی با اشاره به آماده باش 130 ایستگاه آتش نشانی در این مراسم افزود: 140 نفر از آتش نشانان به همراه 60 دستگاه خودروهای سبک و سنگین عملیاتی و 26 دستگاه موتورسیکلت از ساعت 6:30 صبح تا پایان مراسم راهپیمایی در مسیر میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) مستقر هستند تا بتوانند با آمادگی کامل در کوتاه ترین زمان ممکن خود را برای امداد رسانی به شهروندان به محل حوادث احتمالی برسانند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه تعدادی از مدیران عملیاتی این سازمان با خودروهای خود به صورت گشت زنی از مکان های مختلف در مسیر راهپیمایی و استقرار نیروهای آتش نشانی سرکشی می کنند ، تصریح کرد: این نیروها تأمین ایمنی شهروندان را به صورت همه جانبه بر عهده دارند.
به گزارش شهرنوشت، شریف زاده از شهروندان خواست که همانند همیشه با آتش نشانان و گروه های امدادی همکاری لازم را داشته باشند، یادآور شد: در صورت بروز هر حادثه ای خونسردی خود را حفظ کرده و از محل حادثه فاصله بگیرند و در اسرع وقت با سامانه 125 تماس گرفته و یا نیروهای آتش نشانی مستقر در مسیر راهپیمایی را از حادثه با خبر کنند.