سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده میشود، به نقل از آوای سلامت ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن میدهد.
مدت زمــان طـــــــبخ: 30 دقیقه
مناسب برای تعداد: 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی با سس پستو
کالری برای یک نفر: 132 کالری
چربی برای یک نفر: 3.20 گرم
پروتئین برای یک نفر: 9.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر: 4.00 گرم
دسته بندی: پیش غذا، غذاهای گیاهی، مناسب برای مجالس، خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی با سس پستو:
1. سیب زمینی تازه و کوچک: 900 گرم
2. ریحان بازل تازه: 75 گرم
3. دانه کاج: 2 قاشق غذاخوری
4. سیر، له شده: 3 حبه
5. روغن زیتون: 100 میلی لیتر
6. پنیر پارمزان و پنیر پکورینو، تازه رنده شده: 75 گرم
7. نمک: به میزان لازم
8. فلفل: به میزان لازم
9. برگ ریحان بازل جهت تزیین: مقداری
1. سیب زمینیها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. آنها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف، آن را گرم نگه دارید.
2. در همین فاصله، ریحان، دانه کاج، سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آنها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آنها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید.
3. مایه را داخل کاسهای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید.
4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینیها بریزید تا به خوبی آغشته شوند. غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.
سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده میشود ,، ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن میدهد.