مطالعه جدید نشان می دهد؛

کاهش ریسک سرطان لوزالمعده در زنان با رژیم غذایی کم چرب

به گفته محققان، رژیم غذایی کم چرب ریسک سرطان لوزالمعده (پانکراس) را در زنان مسن کاهش می دهد.

کاهش ریسک سرطان لوزالمعده در زنان با رژیم غذایی کم چرب

به گزارش خبرنگار مهر، در مطالعه جدید بیش از 46 هزار زن چاق و دارای اضافه وزن در رده سنی 50 تا 79 سال که رژیم غذایی پرچرب داشتند حضور داشتند. این آزمایش بالینی بین سال های 1993 تا 1998 انجام شد.

شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که چربی کمتر و میوه، سبزیجات و غلات بیشتر مصرف می کردند (گروه مداخله)  و گروه دیگر رژیم غذایی عادی خودشان را دنبال کردند (گروه مقایسه). این آزمایش تا سال 2005 ادامه داشت.

بعد از 15 سال پیگیری وضعیت این افراد، 92 مورد سرطان لوزالمعده در گروه مداخله و 165 مورد در گروه مقایسه شناسایی شد. به گفته محققان، این ارقام به معنای 35 درصد در گروه مداخله و 41 درصد در گروه مقایسه است.

دکتر لی جیائو، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی بایلور تکزاس، در این باره می گوید: «براساس مطالعات مشاهده ای قبلی، ما می دانیم که رژیم غذایی نقش مهمی در ریسک ابتلا به سرطان لوزالمعده در مردان و زنان دارد. اما تاکنون هیچ آزمایشی در مورد تاثیر تغییر رژیم غذایی بر اصلاح این ریسک انجام نشده بود.»

جیائو در ادامه عنوان می کند: «تجزیه و تحلیل نشان می دهد رژیم غذایی کم چرب به خصوص در کاهش ریسک سرطان لوزالمعده در زنان چاق و دارای اضافه وزن بعد از یائسگی موثر است.»

با این حال محققان در این مطالعه دریافتند رژیم غذایی کم چرب تاثیری بر کاهش ریسک بیماری در زنان دارای وزن عادی می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر