ماهان شبکه ایرانیان

به همت دادگستری ابهر و کمک خیرین

یک واحد مسکونی احداث و به یک خانواده نیازمند تحویل داده شد

رئیس دادگستری شهرستان ابهر در آیین تحویل یک باب منزل مسکونی به خانواده نیازمند ابهری گفت: این منزل مسکونی با مشارکت و همکاری چند نفر از خیرین ابهری در زیر بنای ۷۰ متر مربع و اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیون ریال احداث و تحویل داده شد.

یک واحد مسکونی احداث و تحویل خانواده نیازمند شدبه گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری شهرستان ابهر، محمد تقی فتحی در آیین تحویل یک باب منزل مسکونی به خانواده نیازمند ابهری گفت: این منزل مسکونی با مشارکت و همکاری چند نفر از خیرین ابهری  احداث و تحویل داده شد.

رئیس دادگستری شهرستان ابهر با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کمک به همنوع گفت: در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و حمایت از خانواده‌های آسیب پذیر با شناسایی و احراز شرایط حاد این خانواده که پدر خانواده بدلیل اعتیاد شدید به مواد مخدر ترک منزل کرده بود و خانواده وی نیز در معرض انواع آسیب‌های اجماعی بود؛ این منزل مسکونی با مشارکت خیرین ابهری تهیه و در اختیار آنان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه کمک به محرومان یک وظیفه همگانی است، عنوان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و مردم خیر باید درکنار هم در رفع فقر و محرومیت از چهره جامعه تلاش کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان