با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شون رو حفظ می کنن و فقط اون ها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما بدونیم اسرار این آشپزهای حرفه ای رو براتون گذاشته تا بتونید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.

با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شون رو حفظ می کنن و فقط اون ها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما بدونیم اسرار این آشپزهای حرفه ای رو براتون گذاشته تا بتونید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.

ترفندهای آشپزی

بهترین استیک

گوشت رو همون لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بزارید یک تا دو ساعت بیرون بمابمونه تا به دمای محیط برسه. اگه می خواین رنگ استیک طلایی بشه قبل از سرخ کردن رطوبتش رو کاملا بگیرین.

ترفندهای آشپزی

گوشت مرغ

برای این که گوشت مرغ خشک نشه اون رو داخل آب نمک بزارید. 3 پیمانه آب رو با ¼ پیمانه نمک و ¼ پیمانه شکر مخلوط کنید روی گوشت بریزید و چند ساعت داخل یخچال بزارید. زمانش بستگی به مقدار گوشتتون داره. یک ساعت برای یک کیلو گوشت کافیه. این مدت زمان نباید بیشتر از 8 ساعت طول بکشه.

ترفندهای آشپزی

درست کردن خمیر

اگه می خواید یه خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها رو یک شب قبل از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسه.

ترفندهای آشپزی

ماهی کباب

اگه می خواید یه ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز بزنید. کمی هم نمک. قبل از کباب کردن ماهی ادویه جات نزنید. اما بعد از آماده شدن کباب می تونید آبلیمو به ماهی بزنید.

ترفندهای آشپزی

پوره سیب زمینی

قبل از این که سیب زمینی های پخته را له کنید آن ها را خشک کنید. اون ها رو داخل تاوه روی حرارت بزارید تا خشک بشن. مراقب باشید سیب زمینی ها سرخ نشن.سیب زمینی ها وقتی خشک باشن پوره خوشمزه تری از آب درمیان.

ترفندهای آشپزی

بهترین پن کیک

همیشه به مواد پن کیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده بشه و هم متلاشی نشه.

ترفندهای آشپزی

بهترین نیمرو

عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست. تاوه رو داغ کنید و کره رو داخلش بریزید تا آروم آروم ذوب بشه. بعد تخم مرغ رو بشکنید و بزارید 4 تا 5 دقیقه بپزه.

ترفندهای آشپزی

روش درست سرخ کردن پیاز

برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید متوسط باشه. پیاز رو با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز رو میگیره، هم سرعت پختش رو بالا میبره و هم طعمش رو خوشمزه تر میکنه.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان