ماهان شبکه ایرانیان

آیا لوکسژن در نمایشگاه خودرو تهران خواهد بود؟

عقیل مصطفایی، مدیر بازاریابی و فروش شرکت آرمان موتور کویر اظهار کرد:شرکت آرمان موتور کویر قصد دارد در جریان دومین سال برگزاری نمایشگاه خودرو ی تهران برای اولین حضور پر قدرت خود ، با تنوع ویژه ای از محصولات لوکسژن پا به عرصه صنعت خودرو بگذارد

عقیل مصطفایی، مدیر بازاریابی و فروش شرکت آرمان موتور کویر اظهار کرد:
شرکت آرمان موتور کویر قصد دارد در جریان دومین سال برگزاری نمایشگاه خودرو ی تهران برای اولین حضور پر قدرت خود ، با تنوع ویژه ای از محصولات لوکسژن پا به عرصه صنعت خودرو بگذارد.
به گفته وی شرکت آرمان موتور کویر که از شش ماه پیش حضور خود را در بازار ایران قطعی کرده است ، برنامه های بازاریابی و تبلیغاتی ویژه ای را در دستور کار خود قرار داده که می توان به حضور در نمایشگاه های تخصصی خودروی داخل کشور به ویژه نمایشگاه تهران اشاره کردکه داری اهمیت بالایی است.
در جریان حضور آرمان موتور در نمایشگاه که خود به تنهایی یک رونمایی تمام قد از محصولات برند لوکسژن است ، این شرکت برنامه ویژه ای برای یک محصول خاص در بازار ایران خواهد داشت که طی نشست خبری آتی و همزمان با زمان برگزاری نمایشگاه خودرو ، از وضعیت آن بیشتر مطلع خواهید شد.
عقیل مصطفایی ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه شرکتهای داخلی و خارجی حاضر در این نمایشگاه ، تشکر خود و مجموعه همراهش را از دست اندرکاران برگزاری این نمایشگاه اعلام کرد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان