وب سایت آشپزباشی: بیسکوئیت بادام هندی یک خوراکی مقوی برای کودکان هستش که بچه ها می تونن توی مدرسه هم ازش استفاده کنن.هم بادام هندی که اون رو کاملا خرد می کنیم تا به شکل کره بشه و هم تکه های بادام خرد شده به بیسکویت ها بافت و طعم فوق العاده ای میدن. استفاده از تافی هم که اون رو برای تزیین بیسکویت ها آب می کنیم، تهیه این بیسکویت ها رو سریع تر می کنه.
مواد لازم:
- آرد یک و دو سوم پیمانه
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
- بادام هندی دو و نیم پیمانه
- روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری
- کره 110 گرم
- شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد بزرگ
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
- تافی 200 گرم
- خامه 1/4 پیمانه
آماده کردن مواد برای تهیه بیسکویت بادام هندی و کارامل:
1- از بادام هندی شور برشته شده استفاده کنید. 1 پیمانه از اون رو خرد کنید و کنار بذارید.
2- مقدار دقیق روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری به علاوه 1 قاشق چای خوری هست.
3- از تافی کاراملی استفاده کنید.
4- با این میزان مواد حدود 36 عدد بیسکویت خواهید خواهید داشت.
طرز تهیه: - از قبل فر رو با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد و نمک رو با هم الک کنید.
- یک و نیم پیمانه بادام هندی رو در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید. روغن رو اضافه کنید و مواد رو برای 2 دقیقه دیگه تا کاملا یکدست بشه، بزنید.
- ترکیب بادام هندی رو به همراه کره (به دمای اتاق) و شکر در کاسه بریزید و با همزن برقی برای حدود 2 دقیقه تا نرم بشه، بزنید. تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و با سایر مواد ترکیب کنید. سرعت همزن رو کم کنید و آرد رو به تدریج اضافه کنید. بادام هندی خرد شده رو هم اضافه کنید.
- خمیر رو به شکل گلوله های 4 سانتی متری گرد کنید و با 5 سانتی متر فاصله از هم در سینی فر که در اون کاغذ روغنی پهن کردید، بذارید.
- بیسکویت ها رو برای 6 دقیقه بپزید. بعد با کفگیر اون ها رو پهن کنید و برای 6 تا 7 دقیقه دیگه تا از زیر طلایی بشن، بپزید. بذارید تا روی توری کاملا خنک بشن.
- در این میان، تافی ها رو به همراه خامه در قابلمه کوچکی روی حرارت پایین، آب کنید (مدام اون ها رو هم بزنید). بذارید تا کارامل کمی خنک بشه و بعد اون رو با قاشق روی بیسکویت ها بریزید و کنار بذارید تا سفت بشه