اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.
مواد لازم:
- 2 پیمانه پیاز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چای خوری سیر رنده شده
- 3 پیمانه آب گوجه فرنگی
- 1 پیمانه آب
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
- 1 و نیم پیمانه بامیه خرد شده
- ½ پیمانه کره بادام زمینی
پیازها را به مدت 10 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد.
سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد.
کره بادام زمینی را اضافه کنید.
تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.