ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه خورش بادام زمینی

اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.

دستور تهیه خورش بادام زمینی

اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.

مواد لازم:

  • 2 پیمانه پیاز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • 3 پیمانه آب گوجه فرنگی
  • 1 پیمانه آب
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 و نیم پیمانه بامیه خرد شده
  • ½ پیمانه کره بادام زمینی

دستور تهیه خورش بادام زمینی

پیازها را به مدت 10 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

دستور تهیه خورش بادام زمینی

فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.

دستور تهیه خورش بادام زمینی

درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.

دستور تهیه خورش بادام زمینی

آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

دستور تهیه خورش بادام زمینی

درب تاوه را ببندید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد.

دستور تهیه خورش بادام زمینی

سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد.

دستور تهیه خورش بادام زمینی

کره بادام زمینی را اضافه کنید.

دستور تهیه خورش بادام زمینی

تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.

دستور تهیه خورش بادام زمینی

بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان