بهترین پاستا ،چاینیز ،دریایی ،استیک، تمپورا ،مکزیکی، سالادهای عالی ،دسرهای خوشمزه ،انواع قهوه ،صبحانه و دلیوری
تغییرات داغ داغ در لوپه تو فراهم کردن جای پارک ،حذف حق سرویس.
شعار لوپه تو:تنوع غذایی ،تنوع قیمتی
این مصاحبه ادامه صحبت های سر کار خانم کنی و همسرشان آقای سعیدمی باشد که صاحبان رستوران پنج ستاره لوپه توبا سابقه 18سال رستورانداری هستند.
آیا از تصمیمی که برای حذف کردن سرویس گرفتید راضی هستید؟
بله تصمیم درستی بود.
شما در منطقه شلوغی هستید که از صبح تا عصر معمولا جای پارک پیدا نمی شود، آیا مشتریان از این مسئله گله مند نیستند؟
بله این مشکل بزرگی بود که حل کردیم. حتی تا 5 سال پیش هم هنوز منطقه شیخ بهایی آنقدرها شلوغ نبود الان دیگر جای پارک در تهران یک معضل برای همه شده است. این را هر کسی که ماشین دارد می گوید برای همین هم به فکر جای پارک برای مشتریان افتادیم.
الان مشتریان برای جای پارک باید چه کار کنند؟
اگر جای پارک نبود اول به داخل رستوران می آیند یا تلفن می کنند و به گارسون اطلاع می دهند. او هم بلافاصله به نگهبان برج صبا خبر می دهد و مهمانان را به درون پارکینگ هدایت می کند. چون ما بخشی از برج صبا هستیم مشتریان پولی پرداخت نمی کنند.
آیا برنامه تبلیغاتی جدیدی برای مشتریان دارید؟
بله یک برنامه راحت و جالب: به ازای هر پنجاه هزار تومان سفارش ده درصد کارت هدیه آنی که قابل کسر کردن از صورتحساب درهمان لحظه می باشد دریافت می کنند.
آیا مشتریان ثابت شما امتیاز ویژه ای دارند؟
برای قدردانی از وفاداریشان هر چند وقت یکبار دسر مهمانشان می کنیم یا کارت هدیه به آنها تقدیم می کنیم اما وقتش رسیده برایشان یک سیستم بگذاریم که برنامه اش را ریخته ایم زمانی که به رستوران مراجعه می کنند توضیح می دهیم و کارت عضویت به آنها تقدیم می کنیم تا برای چندبار آمدن یکبار آنها را مهمان کنیم .
چطور است که بعد از هجده سال هنوز اینقدر مورد علاقه مردم هستید؟
مردم غذاها و دسرهای ما را دوست دارند محیط لوپه تو دنج، امن و قشنگ است از برخورد پرسنل راضی هستند، قیمتها متعادل و خوب است و از همه مهمتر منوی متنوعی داریم که بالغ بر سی نوع غذا در آن موجود است که مناسب با هر ذائقه است کیفیت غذاها همیشه خوب و یکسان است و کم و زیاد نمی شود اینها دلایلی است که باعث می شود مردم به لوپه تو بیایند.
حالا که دیگر حق سرویس نداریم و در ضمن جای پارک هم فراهم نموده ایم.
منوهای رستوران را هر چند وقت یکبار تغییر می دهید؟
تغییر نمی دهیم، محور اصلی منو متعلق به همان هجده سال پیش است اما به طور فصلی یعنی تقریبا هر سه ماه یکبار غذاهایی را که مشتریان می خواهند را اضافه می کنیم و تعدادی از غذاهها را کسر می کنیم.
چرا اینکار را می کنید:
مردم تنوع را دوست دارند وقتی یک میز چهار نفره وارد رستوران می شود برای هرسلیقه ای غذایی وجود دارد و این را از سفارشها متوجه می شویم، این بخشی از به روز ماندن است.
چطور می توانید به این سرعت از منوکم و زیاد کنید؟
از طریق اینترنت و بررسی سایتهای معتبر آشپزی و همچنین کمک گرفتن از کسانی که در خارج از کشور برایشان کار کرده ام. مطالعه کتابهای آشپزی، آزمایش کردن رسپی ها، هجده سال رستوران داری و مسلط بودن به زبان انگلیسی که کمک بسیار بزرگی به من می کند.
حرف آخرتان برای این شماره:
به کیفیت در هر رستورانی اهمیت بدهید.
نظرات و پیشنهادهایتان را به ما بگوییدتا بهتر در خدمتتان باشیم.
جای پارک ما را فراموش نکنید و حتما به گارسون بگویید.
از تخفیف تابستانه ما استفاده کنید.
عضو برنامه مشتریان ثابت ما شوید.
بیشتر به لوپه تو بیایید لوپه تو رستوران خود شماست.
اطلاعات تماس رستوران لوپهتو :
آدرس : تهران میدان ونک خیابان ملاصدرا خیابان شیخ بهایی شمالی نبش برج صبا
شماره تلفن: 02188054380 . 02188054379 . 02188054378
شماره همراه:09124244275
وب سایت:www.loupato.com