رستورانی زیر آب های فیروزه ای رنگ مالدیو، که پر از سفره ماهی، مرجان، کوسه و ماهی های تزئینی و رنگارنگ زیباست، تونسته علاقه مندان و توریست ها رو از سراسر این جزیره رویایی به زیر آب و پشت میزهای خودش بکشونه. رستوران ایتا ( Ithaa Restaurant ) که معنی اسمش " مادر مروارید " هست و کاملا برازنده اون، یکی از جذاب ترین رستوران های دنیاست. رستورانی که زیر آب محیطی آروم و رمانتیک رو برای زوج هایی که مالدیو رو برای گذران تعطیلات انتخاب کردن، فراهم کرده. در ادامه عکس هایی زیبا و اطلاعاتی جالب از این مکان رویایی و در عین حال هیجان انگیز رو براتون فراهم کردیم، بنابراین همراه همگردی باشین و مهمون رستوران ایتا ...
ایتا، رستورانی در آغوش دریا ...
افرادی که به اینجا میان تا قبل از ایتا، رستوران های زیادی رو تجربه کردن، رستوران هایی لوکس، رستوران هایی بر بلندای کوه و ... اما رستورانی که زیر آب باشه تنها و تنها همین جا پیدا میشه. از ساحل و از طریق مسیری چوبی افراد به کابینی ساده میرسند که روی اون نام رستوران نوشته شده، پشت درب اما پلکانی قرار داره که شما رو تا عمق 5 متری زیر آب می بره. با اولین قدمتون به کپسولی که داخل اون رستوران قرار گرفته، سر به هوا میشین، هرچند که میز و صندلی ها چیدمانی لوکس دارن، اما تمام ماجرا بالای سر شما اتفاق می افته. تلالو نوری که از لا به لای جریان آب و ماهی ها خودش رو به سقف شیشه ای رستوران رسونده، تنها یکی از زیبایی های ایتاست. میزها کنار شیشه چیده شدن، جایی که ماهی های کوچک و بزرگ شما رو تماشا می کنن و سفره ماهی و کوسه ها بالای سرتون شنا. مطمئنا دیگه با این همه لذت و هیجان، طعم غذا خیلی هم نباید مهم باشه، اما این رستوران تنها به فضای متفاوته خودش اکتفا نکرده و در ازای هزینه حداقلی 500 دلاری که دریافت میکنه، غذایی خوش طعم و با کیفیتِ معاصر اروپایی و آسیایی سرو می کنه. سالن رستوران ظرفیت میزبانی از 14 مهمان رو داره، که مسلما برای نشستن پشت میزهاش باید از قبل رزو انجام بدن.
کمی بیشتر درباره این رستوران
رستوران ایتا اولین رستورانی بود که زیر آب ساخته شد، اون هم در حدود 10 سال پیش یعنی سال 2005. رستوران در جزیره رنگالی در اقامتگاه " کونراد " مالدیو قرار داره و از طریق راه پله ای مارپیچ، مهمانان خودش رو به سفری زیر آب و غذایی خوش طعم مهمون کرده، به نمایی 270 درجه ای و پانوراما از دنیا زیر آب. نکته جالبی که وجود داره اینه که در ابتدا قرار بود رستوران تنها پنجره ای به زیر آب داشته باشه اما مهندس های " مرکز ملی علوم کوالالامپور " افق دیدشون رو بازتر کردن و تونل شیشه ای رو جایگزین ایده اولیه کردن. رستوران در نهایت ایمنی ساخته و تست های زیادی برای سنجش امنیت اون انجام شده. نتیجه تمامی این آزمایش ها ثابت کرده تا 20 سال آینده هیچ خطری مهمون های ایتا رو تهدید نمیکنه و بعد از اون رستوران باید بازسازی بشه. البته هنوز هم صرف نهار و یا شام زیر آب، برای عده ای ترسناکه و در مقابل برای افرادی رویایی و ایده آلِ. نظر شما چیه؟
آدرس: مالدیو ، منطقه ی آلیفو دهالو آتول