ماهان شبکه ایرانیان

غذاهای محلی مشهد ؛ رستوران گردی به سبک مشهدی ها

غذاهای محلی مشهد ؛ رستوران گردی به سبک مشهدی ها شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - فرهنگ ملل,آشپزی,گردشگری,سبک زندگی به طور حتم یکی از ابعاد سفر جدای از بازدید از نقاط گردشگری و توریستی شهر و یا کشور ...

به طور حتم یکی از ابعاد سفر جدای از بازدید از نقاط گردشگری و توریستی شهر و یا کشوری که قصد داریم به آن سفر کنیم مربوط می‌شود به آشنایی با جذابیت‌های فرهنگی و سنتی آن منطقه مانند غذاهای محلی. در این بین ایران را می‌توان کشوری هزار فرهنگ نامید چراکه در هر ناحیه می‌توان سنن و رسوم خاصی را شاهد باشیم. در این بین مشهد جزو پر بازدید ترین شهرهای ایران است که هر روزه پذیرای حجم قابل توجهی از گردشگران تور مشهد است. اغلب مسافرین تور مشهد بنابر زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) به این شهر وارد می‌شوند اما در کنار زیارت خود به جای جای شهر سرک کشیده و از آن دیدن می‌کنند. در این پست قصد داریم به معرفی معروف‌ترین غذاهای محلی مشهد بپردازیم. با همگردی همراه باشید ...
غذاهای محلی مشهد

1) کمه جوش

کمه جوش که ریشه‌ای سبزواری دارد از محبوب‌ترین غذاهای محلی مشهد است و نوعی پیش غذا . این غذا را با نوعی ماست چکیده‌ی تازه و خاص طبخ می‌کنند. سبزواری‌ها کمه جوش را در کنار خوراک اصلی میل می‌کنند و حال و هوایی سنتی به سفره های خود می‌دهند. ترکیبات این غذا را گوجه فرنگی تازه، نعناع ، گردو، کشک و ماست چکیده تشکیل می‌دهد.
کمه جوش

2) حلیم عدس

حلیم از محبوب‌ترین غذاها بین ایرانی ها به حساب می‌آید. اما در مشهد با نوعی حلیم خاص روبه رو می‌شویم که از ارزن پوست کنده، عدس، گوشت به علاوه‌ی پیازداغ، سیر، کشک و نعنان طبخ می‌شود. به طور حتم چشیدن طعم این حلیم در طول تور مشهد شما خالی از لطف نخواهد بود. می‌توانید این غذا را به عنوان صبحانه میل کنید.
حلیم عدس

3) ساطری پلو

نمونه ی شبیه به این غذا را می توان در استان فارس هم مشاهده کرد اما از نظر نوع طبخ ساطری پلوی مشهدی ها تفاوت هایی با هویج پلوی شیرازی دارد. این غذا از هویج، گوشت چرخ کرده ، برنج زعفران و کشمش تهیه می‌کنند و محبوبیتی خاص بین مشهدی ها دارد. می‌توانید در طول تورمشهد خود به رستورانی محلی در مشهد سر بزنید و از طعم عالی این غذا لذت ببرید.
ساطری پلو

4) قروتو

قروتو یکی از محبوب‌ترین غذاها در استان خراسان رضوی است.این غذا از کشک، نعناع، پیاز داغ و گردو تهیه می‌شود . این غذا در رستوران‌های محلی مشهد به عنوان پیش غذا سرو می‌شود و طرفداران خاص خود را بین گردشگران تورمشهد دارد.
قروتو

5) توگی سرداغی

این غذا شباهت‌هایی با حلیم عدس دارد و در فصل‌های سرد سال در مشهد و نواحی طبخ می‌شود. این غذا به دلیل داشتن ترکیباتی چون عدس، ارزن و گوشت طبیعتی گرم دارد. و از غذاهای سنتی این ناحیه به حساب می‌آید.
توگی سرداغی

6) کباب شیشلیک شاندیز

به طور حتم اگر از گردشگران تورمشهد بوده باشید با طعم خارق العاده‌ی شیشلیک مشهدی آشنایی دارید. این غذا از معروف‌ترین خوراک‌های مشهد به حساب می‌آید که مسافرین تورمشهد می‌توانند در اکثر رستوران های شهر مشهد و ییلاقات اطراف آن را سفارش داده و از طعم فوق العاده‌ی آن لذت ببرند.
کباب شیشلیک


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی