با آغاز فصل گرما و فعالیت در خارج از منزل در طول روز، وقتی که به منزل بازمیگردید و جلوی کولر مینشینید، یک نوشیدنی خنک خیلی میچسبد تا خستگی از وجودتان بیرون برود و جگرتان حال بیاید. در این مقاله دستور تهیهی چند نوشیدنی خنک تابستانی را بخوانید که تهیهی آنها زمان زیادی هم نمیبرد.
ایده های تزئین و سرو غذا برای تازهکارهادستور پخت تخم اژدها
ایده هایی برای مدیریت فضا در آشپزخانه
1-موکوتینی چای قرمز
این چای که به چای مکه یا هیبیسکوس هم شهرت دارد، به خودی خود با طعم ترشی که دارد باعث در رفتن خستگی، آنهم در فصول گرما است. این چای را میتوانید به صورت خشک از عطاری و یا چای کیسهای خریداری کنید.
مواد مورد نیاز: 3 پیمانه چای قرمز، 3 پیمانه نوشیدنی گازدار زنجبیل (میتوانید از دلستر زنجبیلی هم استفاده کنید)، برش آناناس
چای قرمز را با نوشیدنی زنجبیلی مخلوط کنید. ترکیب را در لیوان بلند و با یخ سرو کنید. در هر لیوان یک برش آناناس قرار دهید.
2- آیس تی زنجبیل و عسل
نوشیدن آیس تی یکی از بهترین راههای لذت بردن از چای در فصول گرما است. خصوصا برای ما ایرانیها که چای بخشی از فرهنگمان است.
مواد مورد نیاز: 8 پیمانه آب جوش، 6 عدد چای کیسهای، 2 قاشق چایخوری زنجبیل خرد شدهی تازه، یک سوم پیمانه عسل
آب جوش و چایهای کیسهای را درون یک پارچ مقاوم در برابر حرارت بریزید و 10 دقیق صبر کنید تا چای رنگ بدهد (بسته به سلیقهتان و رنگ چایای که دوست دارید، میتوانید تعداد چایهای کیسهای را کم و زیاد کنید).
چایهای کیسهای را از پارچ خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. عسل و زنجبیل خرد شده را اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید. با یخ سرو کنید.
3- آیس تی هندوانه و ریحان
هندوانه که در این فصل دیگر جای خود دارد و نیازی نیست که از خنکی و حس خوبش چیزی برایتان بگویم.
مواد مورد نیاز: 8 پیمانه آب جوش، 6 عدد چای کیسهای، یک هشتم یک هندوانهی متوسط، یک دستهی کوچک ریحان تازه، شکر (در صورت تمایل)
آب جوش و چایهای کیسهای را درون یک پارچ مقاوم در برابر حرارت بریزید و 10 دقیق صبر کنید تا چای رنگ بدهد (بسته به سلیقهتان و رنگ چایای که دوست دارید، میتوانید تعداد چایهای کیسهای را کم و زیاد کنید).
چایهای کیسهای را از پارچ خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. ترکیب را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. پیش از سرو کردن، هندوانهی خرد شده و ریحان را اضافه کنید و با یخ سرو کنید.
4- آیس تی انار و لیموترش
کلا فصل گرما، فصل خنکی و ترشی است و همه چیز ترش در این فصل مزه میدهد. حالا چرا این چیزهای ترش، انار و لیمو نباشند؟
مواد مورد نیاز: 8 پیمانه آب جوش، 6 عدد چای کیسهای، 2 پیمانه آب انار، 3 عدد لیموترش ورقه شده (باریک)، یک چهارم پیمانه شکر
آب جوش و چایهای کیسهای را درون یک پارچ مقاوم در برابر حرارت بریزید و 10 دقیق صبر کنید تا چای رنگ بدهد (بسته به سلیقهتان و رنگ چایای که دوست دارید، میتوانید تعداد چایهای کیسهای را کم و زیاد کنید).
چایهای کیسهای را از پارچ خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. آب انار، ورقههای لیمو و شکر را اضافه کنید. ترکیب را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. با یخ سرو کنید.
5-یخ در بهشت اسپرسو
زمانهایی که خستهاید، نیاز به انرژی دارید، اما نمیخواهید اسپرسوی داغ سر بکشید، این یخ در بهشت انرژی زا را امتحان کنید.
مواد مورد نیاز: سه چهارم پیمانه شکر، یک سوم پیمانه اسپرسوی فوری، یک چهارم پیمانه آب لیمو، 2 قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده.
شکر و 6 پیمانه آب را درون یک ظرف کوچک روی گاز حرارت دهید. بگذارید آب بجوشد و شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید، اسپرسو را اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیق بماند. مایع را درون یک ظرف کم عمق صاف کنید. آب و پوست لیمو را اضافه کنید.
ظرف را برای 2 ساعت درون فریزر قرار دهید. هر 30 دقیقه، با استفاده از یک چنگال یخها را خرد کنید تا زمانی که خودش را بگیرد، البته نباید خیلی هم محکم شود. برای سرو کردن، یخ در بهشت را با قاشق درون کاسه بریزید. روی آن خامه بریزید و اگر دوست دارید، بازهم با پوست لیموترش رنده شده تزئین کنید.
6-لیموناد
اینم که همون شربت آبلیموی خودمونه که اکثرا بلدیم چطور درست کنیم.
مواد مورد نیاز: یک و نیم پیمانه آب لیموی تازه، نصف پیمانه شکر، 6 پیمانه آب، ورقههای لیمو برای تزئین، یخ
همهی مواد را درون یک پارچ بزرگ مخلوط کنید تا شکر حل شود. محصول نهایی را با یخ سرو کنید و برای تزئین از حلقههای لیمو استفاده کنید.
6-لیموناد استوایی
یک نوع دیگر از لیموناد که با اضافه شدن میوههای استوایی طعم تفریحگاههای هاوایی را میدهد! (نخوردیم نون گندم، اما دیدیم دست مردم!!)
مواد مورد نیاز: یک و نیم پیمانه آب لیموی تازه، نصف پیمانه شکر، 6 پیمانه آب، یک آبمیوهی کوچک با طعم آناناس، دو آبمیوهی کوچک با طعم زردآلو، ورقههای لیمو برای تزئین، یخ
آبلیمو، شکر و آب را درون یک پارچ بزرگ مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس آبمیوهها را اضافه کنید. با یخ سرو کرده و با حلقههای لیمو تزئین کنید.
7- نوشیدنی نعناع و هندوانه
نعناع هم از دیگر مواد بسیار خنک و سرحال کننده در این فصل است.
مواد مورد نیاز: 4 پیمانه هندوانهی خرد شدهی بدون هسته، یک و نیم پیمانه لیموناد، نصف پیمانه نعناع تازه
تکههای هندوانه و لیموناد را درون مخلوط کن، مخلوط کنید، در صورت لزوم از صافی رد کنید. نعناع را اضافه کنید و با یخ سرو کنید.
نوش جان!
نوشته شده توسط: مینا داودی