ماهان شبکه ایرانیان

۳ دستور پخت وعده شام در کمترین زمان ممکن

وعده شام جزو وعده های مهم در طول روز محسوب می شود. به دلیل اشتغال در عمده کشورهای خارجی، شام وعده اصلی است

وعده شام جزو وعده های مهم در طول روز محسوب می شود. به دلیل اشتغال در عمده کشورهای خارجی، شام وعده اصلی است. در کشور ما نیز کم کم به دلیل مشغله های کاری وعده شام به وعده اصلی نزدیک و نزدیک تر می شود. فرهنگ های متفاوت می توانند نقاط برتری یکدیگر را به ارث ببرند. در کشورهای اروپایی و برخی کشورهای آسیای میانه، پخت غذا کمترین زمان ممکن را گرفته و صرف آن بیشترین زمان را به خود اختصاص می دهد. در ادامه، 3 دستور پخت کوتاه برای وعده شام را مرور خواهیم کرد، با بامیلو بلاگ همراه باشید.

مرغ خامه ای با سبزیجات

مدت زمان پخت: 25 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم:

  • 1 قوطی (حدود 300 گرم) سوپ مرغ بدون چربی و سدیم کاهش یافته
  • 1 پیمانه آب
  • 4/3 پیمانه برنج سفید
  • 2 پیمانه مرغ پخته خرد شده
  • 2 پیمانه سبزیجات رنگی تازه یا یخ زده، حرارت دیده با آب داغ (مثل بروکلی، ذرت و فلفل)

طریقه پخت:

سوپ و آب را داخل یک تابه تفلون ریخته و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. تابه را تا رسیدن به نقطه جوش حرارت داده و بگذارید حدود 2 الی 3 دقیقه بجوشد. برنج را اضافه کرده و در تابه را بگذارید. حدود 20 دقیقه روی دمای ملایم نگه دارید. مرغ و سبزیجات را اضافه کرده و خوب هم بزنید. این مرحله بسته به ذائقه شما دارد، اما حدود 5 دقیقه در آن را گذاشته و سپس سرو کنید.

پاستا بولونز

پاستا جزو غذاهایی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. هم طرز تهیه آن برای وعده شام ساده است و هم طعم لذیذی دارد. توصیه می کنیم برای پاستای بولونز از گوشت بوقلمون استفاده کنید که هم خاصیت بیشتری دارد و هم طعم بهتری به غذای شما خواهد داد.

مدت زمان پخت: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم:

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 عدد هویج درشت، پوست کنده و خرد شده
  • 450 گرم گوشت بوقلمون یا گوساله چرخ کرده (کم چرب)
  • حدود 800 گرم گوجه فرنگی له شده
  • حدود 350 گرم پاستای فتوچینی یا پاپاردل

طرز تهیه:

در یک ظرف نچسب روغن را با حرارت ملایم گرم کنید. هویج را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. حدود 7 الی 8 دقیقه تا زمانی که رنگ گوشت قهوه ای می شود مخلوط را بپزید. گوجه فرنگی را داخل ظرف ریخته و بگذارید جوش بیایند. حدود 15 الی 20 دقیقه با حرارت پایین بپزید. همزمان با پخت سس، پاستا یا نودل را نیز آماده کنید. سس را روی پاستا بریزید. در صورت تمایل آن را با سبزیجات معطر تزئین کرده و میل نمایید.

مرغ با پنیر پارمسان

مدت زمان پخت: 15 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم:

  • حدود 600 گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1٫5 پیمانه سس پاستا
  • 1 پیمانه پنیر موزارلا خرد شده کم چرب
  • 4/1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طریقه پخت:

مرغ را به نمک و فلفل آغشته کنید. روغن را داخل یک تابه با حرارت ملایم گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و هر طرف آن را حدود 5 الی 7 دقیقه (بسته به ضخامت برش ها) بپزید. حرارت را کم کرده و سس پاستا را اضافه کنید. حدود 3 دقیقه دیگر با همین حرارت، مخلوط را گرم کنید. موزارلا را اضافه کرده در ظرف را بگذارید و برای 2 دقیقه دیگر بپزید. در انتها پنیر پارمسان را روی مرغ ها بریزید. غذای شما آماده سرو خواهد بود.

 

با اینکه این غذاها برای وعده شام زمان کمی نیاز دارند، اما بسیار مقوی بوده و به دلیل وجود سبزیجات ویتامین های فراوانی نیز در بر دارند. سعی کنید وعده شام را بعد از غروب آفتاب میل کنید که بدن شما زمان مناسبی برای هضم غذا داشته باشد. در فصل های بهار و تابستان، 20 تا 30 دقیقه پیاده روی در هوای آزاد به سلامت جسم و کاهش استرس (ناشی از خوردن غذاهای پرکالری) کمک فراوانی خواهد کرد. امیدواریم همیشه در کنار هم شاد باشید.

منبع: parenting

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان