ماش پلو گلستان

• ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

مواد لازم (دو نفر)

• نصف پیمانه ماش

• یک پیمانه برنج

• 200 الی 250 گرم گوشت چرخ کرده

• 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

• 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی

• 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

• نمک

• 1 عدد پیاز

• 2 پیمانه آب

طرز تهیه

1. ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .

2. برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید. پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت بگذارید. یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد، روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را کم کنید تا دم بکشد.

3. در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و کته کنید.

4. گوشت چرخ‌‍کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و یک عدد سیر رنده شده تفت دهید. سپس، نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید.

5. مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج بکشید یا روی برنج تزئین کنید.
ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر