ماهان شبکه ایرانیان

شیرینی بدون تخم مرغ : خوشمزه ای بی نیاز به تخم مرغ!

در این مطلب قصد داریم دستور پخت شیرینی بدون تخم مرغ را به شما آموزش دهیم. این شیرینی های شکری ما را به دهه های شصت و هفتاد میبرد که مادربزرگ برایمان شیرینی درست میکرد. به همان اندازه دوس داشتنی اما بدون تخم مرغ. در ادامه با ما در بامیلو بلاگ همراه باشید.

شیرینی بدون تخم مرغ : خوشمزه ای بی نیاز به تخم مرغ!

در این مطلب قصد داریم دستور پخت شیرینی بدون تخم مرغ را به شما آموزش دهیم. این شیرینی های شکری ما را به دهه های شصت و هفتاد میبرد که مادربزرگ برایمان شیرینی درست میکرد. به همان اندازه دوس داشتنی اما بدون تخم مرغ. در ادامه با ما در بامیلو بلاگ همراه باشید.

شیرینی بدون تخم مرغ ستاره ای

شیرینی بدون تخم مرغ ستاره ایاین شیرینی بدون تخم مرغ  از آن دسته شیرینی هایی است که بریدن، شکل دادن و تزئین آن بسیار آسان است. می توانید به راحتی آن ها را تزئین کرده و برای مناسبت های مختلف و تولد ها از آن ها استفاده کنید. می توانید آن ها تزئین کرده و به عنوان گیفت های کوچک به مهمانان خود هدیه دهید.

 

معمولا در دستور پخت کیک ها و شیرینی های مختلف از تخم مرغ به عنوان خمیر مایه و قوام دهنده خمیر مایه استفاده می شود. اما در این دستور غذایی که تخم مرغ در آن وجود ندارد از بکینگ پودر به عنوان حجم دهنده و از شیر به عنوان خمیر مایه استفاده شده است. نتیجه این ترکیب شیرینی هایی است که مزه فوق العاده ای دارند و همچنین این ترکیب برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند و یا به علت کلسترول تخم مرغ منع استفاده از این ماده غذایی برای آن ها تجویز شده است، گزینه بسیار مناسبی می باشد.

شیرینی بدون تخم مرغ مربعی

دستور پخت شیرینی بدون تخم مرغ

مواد لازم :

  • 2 تکه کره مایع (1 فنجان)
  • 1 فنجان شکر سفید
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • یک دوم فنجان شیر
  • 3 فنجان آزد
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق سوپخوری و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • وسایل تزئینات کیک (خامه، شمع)

شیرینی بدون تخم مرغ ستاره ای

طرز تهیه:

  1. درجه فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. با استفاده از مخلوط کن برقی کره و شکر را مخلوط کنید تا سفید و پرزدار شود. وانیل و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  2. در ظرفی جداگانه آرد، نمک و بکینگ پودر را به آرامی مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
  3. در ابتدا مواد کیک به شکل تکه تکه ظاهر می شود اما اگر آن را کمی با دست فشار دهید به هم می چسبند. مواد کیک باید تقریبا خشک باشد. مواد کیک را داخل پلاستیک بپیچید و حداقل یک ساعت بگذارید خنک شود.
  4. مواد کیک را روی سطحی از آرد با ضخامت بسیار کم قرار دهید. شیرینی را تکه تکه و به اشکال مختلف ببرید. تکه ها را بر روی سینی فر قرار دهید. برای اینکه شیرینی فرم و شکل برش خود را از دست ندهند می توانید کاغذ پوستی را روی سینی فر قرار دهید. مواد شیرینی را روی آن درست کرده و سپس به همراه کاغذ زیر آن بریده و داخل فر قرار دهید.
  5. شیرینی ها باید 8 الی 10 دقیقه داخل فر بمانند. هنگامی که رنگ آن ها قهوه ای روشن شد آن ها را از فر بیرون بیاورید تا خنک شوند.
  6. شیرینی ها آماده هستند. طبق سلیقه خود آن ها را تزئین کنید.

شیرینی بدون تخم مرغ ستاره ای

نکاتی در مورد حمل بهتر شیرینی ها

اگر دوستی یا بستگانی دارید که می خواهید از شیرینی های دستپخت خودتان و یا هر مواد غذایی دیگری برای آن ها بفرستید، بهتر است نکاتی که در ادامه ذکر می کنیم را به یاد داشته باشید.

بهتر است نوع مواد غذایی که قصد ارسال آن را دارید در نظر بگیرید. این که این مواد غذایی آسیب پذیر هستند و یا در طول حمل حفظ می شوند مهم می باشد.

قبل از اینکه مواد غذایی را داخل قوطی مشخصی قرار دهید آن را داخل یک پلاستیک بپیچید و هوای درون آن را خالی کنید.

اگر بسته در داخل قوطی تکان می خورد دور آن را پر کنید.

از نوار بسته بندی بسته ها برای محکم تر کردن بسته استفاده کنید.

منبع: verywell

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان