ماهان شبکه ایرانیان

جو روانی حراج، سکه را ۳۷ هزار تومان ارزان کرد!

درپی افزایش بی رویه قیمت سکه و ایجاد حباب بیش از ۲۰۰ هزار تومانی برای سکه تمام، بانک مرکزی اعلام کرد که ساعت ۱۴ امروز، سکه در بانک کارگشایی عرضه می‌شود. در این میان با اینکه هنوز سکه‌ای در بازار عرضه نشده، قیمت سکه تمام ۳۷ هزار تومان کاهش یافته است.

جو روانی حراج، سکه را 37 هزار تومان ارزان کرد!

محمد کشتی آرای - رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر - در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قرار است از ساعت 14 امروز (چهارم آذر) حراج سکه آغاز شود و توزیع این کالا را شاهد باشیم. بر همین اساس به نظر می‌رسد اثرات این تصمیم در روزهای گذشته بر بازار قابل مشاهده بوده است، چراکه قیمت سکه امروز در بازار به یک میلیون و 385 هزار تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه در روزهای پایانی هفته گذشته هر قطعه سکه تمام بهار آزادی قیمتی معادل یک میلیون و 418 هزار تومان فروخته شد، اظهار کرد: به نظر می‌رسد استمرار این گونه حراج‌ها در وضعیت بازار سکه تاثیرات بیشتری را برجای خواهد گذاشت.

کشتی‌آرای افزود: در مورد نیم‌سکه نیز امروز شاهد کاهش 20 هزار تومانی قیمت‌ بودیم و ربع سکه نیز به همین نسبت‌ کاهش قیمت را تجربه کرده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر با تاکید مجدد بر اثرات مثبتی که حراج سکه بر بازار گذاشته و موجب ثبات قیمت می‌شود، گفت: در واقع می‌توان گفت که این حراج به نوعی توزیع سکه است، چرا که بانک مرکزی متولی بازار سکه و ارز کشور است و می‌تواند با استمرار این طرح‌ها موجبات رسیدن قیمت به نقطه تعادل را فراهم کند.

وی تاکید کرد: اگرچه قیمت سکه در هفته‌های گذشته دچار حباب شد اما طبیعی است که چنین حبابی در بازار طلا ایجاد نخواهد شد و بازار طلا هیچ گونه حبابی ندارد و نخواهد داشت، چراکه قیمت آن طبق قیمت‌های جهانی و نرخ ارز تعیین می‌ شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان