ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دلمه برگ مو و قارچ

دلمه یک غذای خوشمزه و سنتی است که معمولا در کنار غذاهای دیگر در مهمانی ها تهیه می شود. دلمه برگ مو یکی از دلمه های خوشمزه و محبوب است. در این مطلب طرز تهیه دلمه برگ مو و قارچ را برایتان آورده ایم.

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: دلمه یک غذای خوشمزه و سنتی است که معمولا در کنار غذاهای دیگر در مهمانی ها تهیه می شود. دلمه برگ مو یکی از دلمه های خوشمزه و محبوب است. در این ملب طرز تهیه دلمه برگ مو و قارچ را برایتان آورده ایم.

میزان سرو:
8 الی 10 نفر

مواد لازم:

  • برگ مو: 400 گرم
  • قارچ (نگینی خردشده): 400 گرم
  • روغن زیتون: 3 الی 4 ق س
  • برنج: یک پیمانه
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز (ریز خردشده): یک عدد
  • سیر (ریز خردشده): 3 حبه
  • فلفل سبز (ریز خردشده): 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک ق چ
  • شکر: یک ق چ
  • برگ جعفری (خردشده): 8 عدد
  • شبت (خردشده): 8 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
 
 طرز تهیه دلمه برگ مو و قارچ

طرز تهیه:

نیمی از روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر و فلفل سبز ریز خرد شده را در آن تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها گرفته شود.

رب گوجه فرنگی و قارچ نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. برنج از قبل نیم پز شده، یک سوم پیمانه آب داغ، شکر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به پخت مواد ادامه دهید تا آب آن کشیده شود. برگ جعفری و شبت ریز خردشده را اضافه و مخلوط کنید.

برگ موها را در آب بجوشانید تا کمی نرم شوند، سپس زیر آب سرد بگیرید. مخلوط قارچ را روی برگ ها قرار داده و بپیچید. چند برگ کف قابلمه قرار دهید و دلمه ها را داخل آن بچینید. روغن زیتون باقی مانده را روی آنها بریزید و مقداری آب داغ اضافه کنید.

بشقابی روی دلمه ها قرار دهید تا به آنها فشار آورد، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا دلمه ها بپزند. سپس سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان