کباب یکی از معروفترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، به خصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کبابها از گوشت قرمز بره یا گوساله استفاده میشود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کبابها از پیاز و ادویهجات استفاده زیادی میشود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده میشود نیز در کشورهای غربی با نام شیشکباب شناخته شده و معروف است. کباب را به سیخ فلزی یا چوبی کشیده و در برابر آتش مستقیم قرار میدهند تا پخته شود. اندازه و قطر کباب بسته به نوع آن و سلیقه فردی که آن را تهیه میکند متفاوت میباشد. سیری در ایران با توجه به ذائقه و علاقه مردم کشور عزیزمان امروز قصد دارد شما را به خانه کباب معروفی در محدوده پونک ببرد با ما همراه باشید
شب است و سوز هوا کم کم خبر از آمدن زمستان می دهد، در این سرمای هوا چراغ های خانه کباب همیلا خود نمایی میکند ، طبق همیشه مملو از مشتری است که نشان میدهد کیفیت غذای رستوران درجه یک می باشد و مردم محلی این رستوران شناخته شده را انتخاب کرده اند.شما می توانید در اینجا معروف ترین انواع کبابهای ایرانی ، کباب چنجه – کباب ترش – کباب کوبیده – کباب برگ – کباب سلطانی – کباب دوش – جوجه کباب – کباب شیشلیک – کباب بختیاری و…رابه همراه نان تازه که به سبکی متفاوت سرور می شود نوش جان کنید.اگر یک بار کباب همیلا را با نان های قلبی امتحان کنید و مشتری دائمی خانه کباب همیلا شوید.
آدرس : تهران، پونک، ابتدای بلوار همیلا (فلاح زاده) ،روبروی ایستگاه تاکسی
ساعت کاری : شنبه تا جمعه ، 8:00 صبح تا 11:30 شب
تلفن : 02144476286 – 02144406880